Седмичен хороскоп до 29 септември

Седмичен хороскоп до 29 септември

Pixabay

A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

Събуждате се след мъчителен сън. Родените до 5 октомври днес ще се пекат на бавен огън, а утре и другите трудно ще намерят пътя. В момента е необходима активна самозащита от агресивната чернота. Внимателно преценявайте знаците на съдбата. Смирете амбицията, бъдете скромни и не искайте много от живота и от другите. Нищо ново да не се започва. Довършете започнатото преди. Навлизащото Слънце във Везни и Луна в Козирог образуват тежки аспекти за вас през уикенда. Очертават се битки на интереси и позиции. На 25-и постигате важна цел, стига да не отивате в крайности. 26-и е ден за спонсорска подкрепа. На 27-и предстоят промени, които ще изискват още на 28-и да се събере екипът и всичко да се обсъди. На 29-и никой не пуска кокала и не прави компромиси.

Телец 21 април – 20 май

Луната навлиза в Козирог, с когото винаги се разбирате добре, но днес е важно да уточните позициите си и да не си мътите взаимно водата. Не позволявайте на трети лица да се намесват в отношенията ви с партньори. Не е нужно да отстоявате мнението си на всяка цена, направете реверанс към близки и приятели. Обърнете се към по-духовни занимания, амбициите да почакат. На 23-ти не се знае кой ще командва парада, не приемайте нещата емоционално. На 24-ти всичко тръгва по план, а енергията ви блика като фонтан. 25-26-и са дни на изпитания, особено в посока на чувствата. Луна и Венера образуват кармичен кръст с планетите в Телец. Вървите към изневери. На 27-и губят хората без самочувствие. 28-и е ден за екипна работа, а на 29-и смирете апетитите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не бързайте с изявите и претенциите. От днес излизате от зоната на здрача, но още реалностите са замъглени и взетите решения може да бъдат променени или отменени в бъдеще. Луната е в конфликт със Слънцето, а този аспект вреди на отношенията с родители и деца. Не взимайте прибързани решения и не започвайте нищо важно. Приключете с това, което сте обещали в миналото. На 23-ти с навлизането на Слънцето във Везни навлизате в стабилизиращ период, в който много от проблемите ви ще започнат да се решават. На 24-ти заемете обезпечаваща ви позиция. На 25-26-и ще ви въздейства пръстът на съдбата, особено в любовта. Време е да се разберете, да се съберете или разделите окончателно. 27-28-и определят нова посока и нов начин на живот за вас. 29-и е рисков.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес Слънцето навлиза в нехармоничните ви Везни, а Луната в знака на опозицията ви Козирог. Ще си имате проблеми както по линия на работата, така и в посока на семейните отношения. Ще ви притискат от няколко страни. Ако имате някакво угнетяващо чувство, обърнете се към по-духовна храна. Нищо важно да не се започва и предприема. Довършете обещаното, бъдете скромни и верни. През уикенда сте под въздействието на тежки звездни аспекти. Мирувайте. На 25-26-и имате свободата да постъпите както ви се харесва и да се срещнете с хората, които обичате и са важни за вас. Никъде не отивайте без подарък. На 27-и се отърсвате от неприятни зависимости, а на 28-и постигате максималното за периода. Сключете нови договори, играйте екипно. 29-и е конфликтен.

Лъв 22 юли – 22 август

Не влизайте в съглашателства, днес всичко се прави на тъмно, парите се дават под масата, а важните неща остават скрити от погледа. Приключвайте, но нищо важно не започвайте. Не позволявайте на емоциите да овладеят съзнанието и да попречат на разумната ви преценка. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате, може да не сте прави, а може и да не ви разберат и оценят. 23-ти е ден на задкулисните уговорки, бъдете сигурни, че и конкуренцията го прави. 24-ти ви води до важен източник на сила. На 25-26-и Луната от Водолей е в опозиция на Венера от Лъв и в рисков аспект с планетите в Телец. Изневерите скъпо ще се плащат, връзките ви са под въпрос. 27-и е ден на пръстена и колелото, време е за обвързване. На 28-и работете екипно. На 29-и вие сте капитанът.

Дева 23 август – 22 септември

Слънцето напуска вашия знак и вече излизате от сатурновата си дупка. Денят е добър за промяна в начина на работа и живот, за преместване и преустройство на дейността. Пътувайте, отърсете се от миналото, приключете безперспективни връзки и ангажименти. Може да се получат неприятни вести, но точно те ще помогнат да се изправите и да продължите в една по-добра и печеливша посока. През уикенда съдбата работи за вас, действат ви стимулиращи аспекти. Разширявате влиянието си и заемате нова позиция. 25-и е ден на високите енергии и цели, изправете се, бъдете активни. На 26-и правете жестове и ще получите такива. На 27-и проблемите са за родените в първата декада. Някой опитва да ви измести. На 28-и намирате своята група и среда. На 29-и очаквайте провокации.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес много неща ще се правят на тъмно. Не очаквайте да ви споделят истината, а и вие действате задкулисно спрямо нечии амбиции. Не уреждайте през уикенда професионални въпроси и спорове. Нищо важно не започвайте в този ден, а си осигурете защити на всички нива. Ден на прилепа, някой опитва да използва личните ви ресурси, без да дава нищо насреща. Ще се почувствате изтощени. На 23-ти в 6,51 ч. по Гринуич Слънцето навлиза във Везни, а навлизащата в Козирог Луна контрира амбициите на родените в първата декада и за 24-ти. На 25-и действайте активно и ще спечелите, а на 26-и работете за другите и пак ще имате каквото ви трябва. 27-и вади на показ страховете от миналото, действате притеснително и комплексарски. На 28-и ви залива творческо вдъхновение. 29-и е рисков.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес получавате неприятни новини и знаци на съдбата. Постарайте се да разберете откъде и какво може да дойдат неприятностите. Нищо ново да не се започва, преди да се уточнят отношенията. В такъв момент е важно да контролирате играта на чувствата, да не бързате с нападките и обвиненията, преди да сте се изяснили с другия. Доверете се на опита си, проявете благоразумие и изчакайте. На 23-ти много неща се правят тайно и под масата, дори и на сватбата. 24-ти ви дава предимство, възползвайте се от козовете си. На 25-26-и Луна и Венера са в конфликт със Скорпиона. Изневерявате и разбирате за изневери, отношенията ви навлизат в трудна фаза. На 27-28-и постигате максималното и си осигурявате предимства пред конкуренцията. На 28-и внимавайте и контролирайте емоцията.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес трудно се ориентирате в отношенията, много неща се правят скрито-покрито и без да се съобщават на засегнатите лица. Може да се получат неприятни новини, но реакцията ви не бива да е прибързана. Дайте си време да уточните ситуацията, контролирайте емоциите. Денят е добър за работа със земята, за пътуване и преместване. Простете на някого, който ви е обидил. На 23-ти всеки може да се излъже в преценката, много неща се правят на тъмно. 24-ти е ден за медитация над родовата карма. Продължете в посоката, която ви привлича. На 25-и всичко може да се постигне, ако си знаеш мярката, капацитета и лимита. 26-и е ден за благотворителни начинания. На 27-и родените в първата декада са пред тежък избор, а на 28-и и другите. 29-и ви носи предимства.

Козирог 22 декември – 20 януари

Не смесвайте днес работата с личните дела. Не канете колеги на гости и не разкривайте картите си пред непознати. Вероятни са проблеми с порасналите ви деца и остарелите родители. Трудно ще застанете на едно мнение с партньорите си и това ще се използва от засегнатите в ситуацията. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция и е добре да си замълчат. На 23-ти Луната от Козирог е в квадратура със Слънцето от Везни, отношенията с родители и деца излизат от норма. Не поставяйте ултиматуми. На 24-ти и родените в третата декада ще опитат от жилото и меда на личните и роднински връзки. Не решавайте наследствени въпроси. На 25-26-и ще имате предимства, ще получавате подаръци. На 27-28-и отношенията са неравностойни. 29-и е рисков.

Водолей 21 януари – 18 февруари

И независимо че приближава пълнолуние, тъмнината в отношенията днес е непрогледна, крият се важни факти и истини, провокациите са на всяка крачка. Контролирайте се, бройте до десет, преди да кажете нещо не на място и пред неточните хора. Продължете в посоката, в която сте тръгнали, не започвайте нищо ново. Вероятно е странични хора и фактори да го провалят. Влизате в разходи. На 23-ти не правете важен избор, движете се на пръсти, контролирайте емоциите. 24-ти позволява да стъпите на нова база и позиция. На 25-26-и Луната от Водолей е в тежки аспекти с Венера от Лъв и с планетите в Телец. За изневерите ще се плаща с лихвите. На 27-и никъде на отивайте неглиже, ще ви оглеждат, преценяват и канят. 28-и ви носи сила, предимство и повишение. 29-и е ден на конфликти.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес е важно да продължиш по стария път, а не да започваш нещо ново и важно. Тенденцията е към странични намеси в работата и в личния ви живот. Някой може да ви направи мечешка услуга. Не коментирайте своя и чуждия живот и избор. Трудно контролирате чувствата. За емоционален човек като вас този ден ще донесе изпитания и излишно споделяне, за което ще съжалявате. На 23-ти всичко е завоалирано и скривано от погледите. Не сключвайте нови договори и съюзи, ще бъдете излъгани. На 24-ти намирате човека и мястото ви за презареждане. На 25-и ще постигнете максималното при преговори, а на 26-и помогнете и на друг да осъществи амбициите си. На 27-28-и Луната е в Риби в опозиция на Меркурий, отлагате срещи и пътуване. На 29-и се пазете от обсебване.

Неда Иванова, "Телеграф"

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници