Как есенното равноденствие ще се отрази на всяка зодия

Как есенното равноденствие ще се отрази на всяка зодия
A A+ A++ A

Горещото лято вече е зад гърба ни, а с него си заминаха и ретроградните Венера и Меркурий. Въпреки че предстоящите дни може да са по-кратки и по-мрачни, вашият хороскоп за есенно равноденствие за 2023 г. ще е доста по-спокоен в сравнение с последните месеци. Тъй като първият ден на есента съвпада с началото на сезона на зодия Везни, а този знак е ориентиран към партньорствата и удоволствията, това време на годината е свързано с приоритизирането на връзките.

Така че, ако периодът на Девата ви е стресирал, началото на новия сезон обещава да ви върне баланса. Като кардинален знак, енергията на Везни е отговорна за започването на начинания, които включват социализация, творческо сътрудничество и изграждане на нови взаимоотношения. Това е идеалният сезон за общуване с други хора, особено сега, когато Венера, управителят на този знак, най-накрая е директна, пише Тialoto.bg

Тъй като този сезон е свързан с обединяването на силите с другите, вашите независими занимания може да останат на заден план. Сега е моментът да започнете да поддържате здравословен баланс между приоритизирането на другите и приоритизирането на себе си.

Кога е есенното равноденствие през 2023 г.?

Тази година есенният сезон ще започне официално на 23 септември сутринта. Есенното равноденствие означава времето от годината, когато денят и нощта се изравняват по продължителност, символизирайки началото на дните, които бавно стават по-къси, водещи към по-студените месеци. Също така на 23 септември слънцето преминава във Везни, така че всички ние ще дадем приоритет на удоволствията, артистичността и романтичните си връзки, поне през следващия месец.

Тъй като Везните се считат за знака на падането на слънцето, когато то губи своя блясък, може да се окажете прекалено погълнати от това да бъдете харесвани или приемани от другите. Вероятно ще се опитвате да избягвате конфликти или конфронтации през този сезон и ще се опитвате да запазите мира на всяка цена. Въпреки че това време е благоприятно за изглаждане на нещата в отношенията, не забравяйте да отстоявате себе си, а не да се изгубвате в желанието си да направите другите хора щастливи.

Ето как всеки зодиакален знак ще бъде повлиян от есенното равноденствие през 2023 г.:

Овен (21 март – 19 април)

По време на есенното равноденствие ще се облегнете изцяло на вашите взаимоотношения. Тъй като слънцето се премества във вашия седми дом на романтичните партньорства, възможно е да се чувствате насърчени да дадете приоритет на връзката си, което може да противоречи на вроденото ви поведение. Предстои ви период, в който няма да сте толкова заети със своите солови проекти – полезно време, за да задълбочите отношенията си с другите. Чувствайте се свободни да прекарвате времето си в общуване. Ще бъде добре да си починете малко от личните си дела и проекти.

Телец (20 април – 20 май)

С настъпването на есенното равноденствие вие ще търсите по-голям баланс в ежедневието и обичайните си дейности. Като зодия, управлявана от Венера, хармонията е всичко за вас и този сезон ще искате да дадете още по-голям приоритет на приятните ритуали в живота си. Може също така да се почувствате склонни да приоритизирате здравето и цялостното си благополучие по начин, който ви удовлетворява и зарежда. Това е благоприятно време за започване на нови уелнес практики.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Есенното равноденствие е невероятно творческо време за вас, Близнаци. Когато слънцето се премести във вашия пети дом този месец, вашето желание за удоволствие, удовлетворение и наслада ще бъде осветено. Сега е перфектният момент да се заловите с дейности, които ви правят щастливи. Независимо дали става дума за нов романтичен интерес или ново забавно хоби, ще се забавлявате цял месец.

Рак (22 юни – 22 юли)

На 23 септември слънцето ще се премести във вашия четвърти дом, насърчавайки ви да разкрасите дома и личния си свят. По време на есенното равноденствие ще сте склонни да се отдадете на удоволствията на домашния си живот и да подхранвате връзките, които споделяте зад затворени врати. Чувствайте се свободни да се оттеглите в черупката си сега – този месец няма да имате голям интерес да излизате твърде много.

Лъв (23 юли – 22 август)

Този месец слънцето, вашият владетел, ще се премести във Везни, осветявайки желанието ви за връзка чрез комуникация, споделени идеи и изучаване на теми, които стимулират ума ви. През идния месец ще приемате активно повече информация от хората около вас и ще участвате в стимулиращи и продуктивни разговори. Идва време, в което ще научите много нови и полезни за вас неща, Лъвове!

Дева (23 август – 22 септември)

С настъпването на есенното равноденствие вашият основен фокус ще бъде върху вашите пари, притежания и ресурси. Може да се фокусирате повече върху това как можете да спечелите повече пари или да извлечете капитал от вродените си дарби и таланти. Освен това може да сте по-склонни да се поглезите този месец, Деви, така че не забравяйте да следите разходите си – енергията на Везни има тенденция да увеличава желанието ви за прахосване.

Везни (22 септември – 23 октомври)

Това е вашият сезон, Везни, така че ще се почувствате себе си. Докато слънцето преминава през първия ви дом, ще изпитате прилив на увереност, тъй като започвате да се утвърждавате повече от обикновено. Щастливо време е да поемате рискове и да се изявявате, особено когато става въпрос за създаване на нови връзки. Общуването винаги е било лесно за вас, но с настъпването на есенното равноденствие вие ще привличате вниманието, като просто се държите искрено и автентично.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Този месец ще се оттеглите в черупката си, Скорпиони. Въпреки че сте склонни да бъдете частна личност, сезонът на Везни е време на повишено отдръпване и интроспекция, което може да ви накара да се почувствате дори по-антисоциални от обикновено. Не се притеснявайте обаче – времето, което ще прекарате, за да се опознаете по-добре, ще ви се изплати в бъдеще, особено след като настъпи вашия сезон в края на октомври.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

На 23 септември слънцето ще се премести във вашия 11 дом на приятели и социални групи, осветявайки желанието ви за общност и колективна подкрепа. Може да откриете, че участвате в повече групови събирания и/или проекти този месец, които насърчават сътрудничеството ви с другите. Независимо дали обединявате сили с организация или прекарвате повече време в групова обстановка, тази есен ще общувате много, Стрелци.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Този месец ще се фокусирате върху кариерата и професионалните си начинания, докато слънцето си проправя път през вашия 10-ти дом. Това е страхотен момент да покажете работата, с която се гордеете, или всякакви постижения, които искате да разгласите. Те ще бъдат приети добре сега, Козирози, така че не се срамувайте – заслужавате известно признание за всичките си усилия.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Ще се чувствате невероятно авантюристично настроени този месец, Водолеи, докато настъпва есенното равноденствие. Ще бъдете нетърпеливи да се впуснете в света и да изследвате различни гледни точки и места. Това е благоприятно време да смените рутината си и да направите нещо спонтанно и различно. Светът е ваш този сезон, така че не се колебайте да се отдадете на различни приключения.

Риби (19 февруари – 20 март)

На 23 септември слънцето ще се премести във вашия осми дом, осветявайки вашите лични въпроси, финанси и интимни връзки с другите. Този месец ще дръпнете завесата към някои от дълбоко личните страни на живота. Може да поставяте граници във вашите взаимоотношения или да преоценявате средствата и ресурсите си. Този месец може да е по-сериозен за вас, но до края му ще се успокоите, че сте уредили някои от важните си дела.

#есенно равноденствие #зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »