Любовницата на Пламен Галев удари силиконките в земята! Добави към лукс автопарка си лъскаво возило за 250 бона

Любовницата на Пламен Галев удари силиконките в земята! Добави към лукс автопарка си лъскаво возило за 250 бона

България днес

A A+ A++ A

Любовницата на Пламен Галев Юлиана, има нова луксозна придобивка. Къдрокосата брюнетка се е обзавела с последен модел Mercedes S-класа за около 250 000 лева. Возилото е произведено в началото на 2023 година и държанката на мафиота е първият му собственик, пише „Уикенд". Колата е обзаведена с всички екстри и е в актуалния цвят шампанско. Тя е със задължителния номер 9922 и софийска регистрация.

Юлиана Бельовска има в гаража си огромен автопарк от коли, всяка на стойност поне 150-200 бона. Смуглата красавица има лъскав син джип Mercedes G-класа за над 250 бона, до него стои паркирани спортно Porsche Panamera за около 200 000 лева. Дългогодишната метреса на Галев се радва още на лимузина Audi А8 за поне 130 000 лева и Audi А7 , а няколко по-скромни коли са дадени за шофиране на роднините ѝ, както и на обслужващия персонал. С всички коли автопаркът ѝ надхвърля 1 млн. лева.

Често всичките лимузини стоят паркирани пред панелен блок в дупнишкия квартал ж.к. „Бистрица". Там Юлиана има апартамент над жилището на родителите си. Входът е в рязък контраст със съседните - прилежно ремонтиран, пребоядисан, луксозен, с обособена караулка на дежурен пост, който денонощно следи за сигурността на брюнетката и семейството ѝ. Именно пред блока тя паркира триумфално всичките си коли, а не в кащата, която построи преди около 2 години. Явно на Юлиана повече ѝ харесва животът в панелния блок.

Хубавицата се залюбва с Пламен още като ученичка и той я взима под опеката и издръжката си, независимо че е женен. Официалната съпруга се примирява с това обстоятелство.

Всички автомобили на къдравелката са купени с парите на бандита, който е издирван от Интерпол.

Припомняме, че в началото на годината почина „братът" на Пламен - Ангел Христов - Геле. Той се прибра тайно в България и издъхна покосен от инфаркт в дома си в дупнишкото село Ресилово. Геле и Пламен напуснаха страната през 2011 г., след като бяха осъдени за организирана престъпна група. И до днес не е ясно как Ангел Христов е влязъл у нас. Върви слух, че е бил докаран в ковчег.

#Пламен Галев #любовница #Юлиана Бельовска

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници