Шок! Азис: Извънземните са сред нас. Валя Балканска: Искам да се срещна с тях

Шок! Азис:  Извънземните са сред нас. Валя Балканска: Искам да се срещна с тях

ФБ/Стоп кадър/Община Русе (архив)/Колаж: Novinite.bg

A A+ A++ A

"Винаги съм знаел, че извънземните са сред нас!" Това призна смело ромският славей Азис. Попфолк фурията започна дълбоки разговори с феновете си в мрежите часове след като останки на странни създания, обявени за извънземни, бяха представени пред мексиканския конгрес. Певецът отдавна говори за съществуването на непознатия вид, като според него всичко около нас е творение на пришълците. След като певецът няколко часа разисква световния въпрос и изслуша историите на феновете си, той премахна цялата дискусия от профила си. Това озадачи много хора, които се питаха какво подтикна Азис към това да изтрие твърденията си. Дали самият той не се е стреснал, или някой е заплашил певеца, притесниха се вярващите. Азис обаче далеч не е единствената родна звезда, която знае, че имаме компания в галактиката.

Чалга колегата му Галин също е уверен в присъствието им. "Вярвам, че има извънземни! Също, че някой ни наблюдава и управлява. Има много теории за света и според мен истината е някъде по средата", категоричен е попфолк идолът.

Досега темата за НЛО-та и живот в космоса бе разглеждана с доза скептицизъм, но след представените останки на нечовешките екземпляри хората се шашнаха и заговориха за възможността наистина да не сме сами във Вселената. БГ знаменитостите използваха развитите си онлайн платформи, за да чуят какво мислят и другите за стряскащото откритие и сами да разкажат за срещите си с другоземци.

Голямата звезда на българската естрада Панайот Панайотов неведнъж е виждал НЛО, твърди самият той. Срещите му с представителите на чуждите цивилизации ставали в близкото до София село Царичина. Населеното място от години е обвито в мистерия.

"Имаме вила на Царичина. Често виждам летящи обекти, те са си нещо нормално за селото. Обикновено чиниите седят неподвижно в една точка, изведнъж излитат и изчезват. Случвало се и къщата ни да бъде осветявана като с прожектор. Но мен не ме е страх от НЛО" - казва певецът.

Валя Балканска също не се страхува от чудатите създания, а напротив - надява се да се срещне с тях.

"Дано извънземна цивилизация да е чула песента ми "Излел е Делю хайдутин", която лети в космоса, и ме покани на среща. Ако това се случи, ще бъда най-щастливата жена в света. Повече от 40 години изпълнението му пътува в космоса, така че е напълно възможно това да се е случило", обяснява Балканска.

Известният уфолог Ценко Симеонов преди месеци призна, че нашествието на извънземни ще стигне и до България. "Ще дойдат, но не е сега моментът. Ще се разкрият пред хората и ще има промени, но времето за това още не е дошло", коментира през юли пред "България Днес" Симеонов.

Наличието на живот извън планетата Земя е нещо напълно логично, категоричен е музикантът актьор Коцето Калки.

"Вселената ни е възникнала преди толкова милиарди години и е логично преди нас да са еволюирали много същества. Е, някак си глуповато е да считаме, че ние сме единствената разумна форма. В никакъв случай не е така. Убеден съм, че съществуват много други разумни форми - и хуманоидни, и нехуманоидни", убеден е Коцето.

Изслушването в мексиканския конгрес на доказателства за съществуването на извънземни на Земята преди хиляди години предизвика бурни дискусии и смесени емоции. Някои изпаднаха в еуфория от открити трипръсти мумии, други побързаха да отрекат откритията и да им се подиграват. Скептици вярват, че мумиите не са истински и че останките са конструирани от части от различни животни и че главите най-вероятно са от лами, но това не попречи на родните вярващи да подкрепят дълго оспорваната тема и да застанат на страната на съществата.

Дали това е така, предстои да разберем!

#НЛО #извънземни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници