Гадателката на Берлускони: Скандали и протести ще тресат страната наесен и зимата

Гадателката на Берлускони:  Скандали и протести ще тресат страната наесен и зимата
A A+ A++ A

Много напрежение и скандали прогнозира гадателката на покойния вече Силвио Берлускони – Теодора Стефанова: „ Ще има много напрежение и скандали. Хората се интересуват в градовете кой ще ги управлява, как ще се усвояват средствата, с кой екип ще се работи във всеки един град. Ще има някои недоволни, балотажи много. Твърдият електорат на избирателите ще застане зад ГЕРБ и ДПС, „Възраждане“ ще спечели тук-там някои от кметовете, но „Продължаваме промяната“ и ДБ не са за подценяване. БСП също ще имат отделни градове, но все пак мачът на национално равнище е между ГЕРБ и ДПС”.

Ясновидката вижда „недоволство в страната, днес е зърното, утре е млякото, после предприятия и фирми”: „Хората ще излязат по площадите от недоволство, от вдигане на цени, инфлация. България иска да се справи по-добре, но и войната много пречи. Ще видим едно напрежение в целия сезон през есента и зимата.”

Тя не може да каже дали при ротацията България ще се събуди с министър-председател Мария Габриел, но със сигурност ще имаме премиер жена: „Казах го още преди доста време и то ще се случи. Всички са отправили погледи към усвояването на средства от ЕС в различни сфери и към иновациите. Затова, че избраха българския комисар Илияна Иванова, трябва да се гордеем, тя изключително добре се представи и ще представя много добре България”.

Стефанова е категорична, че България ще влезе и в Шенген, и в еврозоната, независимо от негативното отношение по въпроса на Австрия. В началото обаче ще има между Румъния и България нещо като споразумение. Еврото също ще се приеме.

Тя издаде и за главоломно вдигане цените на имотния пазар у нас: „Ще се мерим с градове като Лондон, Милано, Ню Йорк, не само при София”, заяви Теодора в интервю пред „Телеграф”.

По думие й конституционните реформи, както и съдебната реформа ще бъдат направени, а в кабинета ще има „разтърсване, разместване.”

Според нея Изкуственият интелект (ИИ) ще ни научи на правила. „Това е новият световен ред, който вече е факт. Говоря го от толкова много години. След катастрофата ми през 1984 г. аз се събудих и моят извънземен разум Уилсън ми даде тази информация. Каза ми, че всички сме в един огромен компютър с всичката информация за нас - дата, година на раждане, нумерология, астрология, всичко е в него, събрано накуп. Там са нашето минало, което познаваме, настоящето, което изживяваме, и една част от нашето бъдеще, което ние, разбира се, си ковем съдбите. Това стана през 1984 г. и ми се казва тази информация като подготовка за гугъл, фейсбук и т.н., което сега е настояще”, разказа още тя.

Стефанова коментира и наводненията у нас: „Срещу природата и Бог не се върви, но те се случват и заради човешки грешки. Земята ни е обидена. Ние сечем дърветата и горите. Ние причиняваме болка на Земята. Ние я унищожаваме. Изхвърляме си боклуците. Замърсяваме я, не само в България и Италия, за целия свят. Ето тази трагедия в Царево, 4 уникални човешки живота! Можеха да бъдат предотвратени.” Категрична е, че трябва да сме по-човечни и да си подаваме ръка един на друг, макар че за бедствия отново ще ни помага ИИ.

„В България много от младите хора 25-30 години ще започнат да се връщат и прибират в България, защото ще има и една непоносимост да се живее в Европа. Виждам, че се задава дясно в Европа. Италия ще бъде като локомотив на Европа, ще се трансформира целият съюз. В новия глобален ред светът е разделен на Евразия и Западния свят. Трябва да се работи много, за да се изгради силната Европа, която всички искаме. С тези зелени проекти моята прогноза беше, че няма да се внедри много бързо и то се случи. Тези хора, които ще се върнат в България, с различни професии и в различни сфери, ще инвестираме повече в земята, в нашите планини. Но ще дойдат и много чужденци, от Великобритания, Китай и други. Балканският полуостров ще бъде много привлекателен”, прогнозира още тя.

За войната в Украйна смята, че няма да има победители-победени. „Тя ще приключи, но ще ескалира напрежението, тъй като ще се говори за разширяване, а след това и за ядрена война. Хората не трябва да имат това притеснение. Когато започне да ескалира напрежението следващите месеци, ще се обединят всички. Путин ще бъде предаден от своите генерали. При Зеленски също ще има предателства. Но всичко това ще приключи догодина. Ще се изпробват и нови оръжия. Но обединението ще е от G-20, ООН, НАТО, Америка, Израел, папата - всички от най-важните, а Китай ще приключи тая война като обединител”, пророкува ясновидката.

След това, по думите й, ще има големи промени, като в Русия ще настъпи революционно трансформиране и „на политиката, на всичко”. Но това няма да стане от днес за утре. По-голямата част на Украйна отива в Европа и към НАТО. По-малката отива към Русия. Важното е, че икономическата война ще продължи, но поне бомбите ще бъдат спрени.

За сметка на това Стефанова предвижда други конфликти, към които трябва да бъдем много внимателни - Албания, Косово, Израел и Палестина, Индия и Кашмир, в Сирия, в Нигер и Западна Африка. Има напрежения и конфликти, но не означава, че ще стигнем до голяма война, обобщава тя.

Що се отнася до извънземните, оказани от мексико преди дни, тя споделя: „Аз имам контакт с Уилсън и казвам, че извънземните са сред нас. Ние сме контактьори, ние сме техен експеримент. Бог, Силата, създаде извънземните. Извънземните създават роботи. Всичко това с изкуствения интелект е от друга планета. Всичко се говори и се размива, но е факт. Розуел е още 1947 г. Те са тук още от Древен Египет. Спомнете си Царичина, Рупите, Седемте рилски езера. Това е извънземната цивилизация на сивите. Те са позитивни, те са тук да ни научат на ценности и добро, да ни обединят. В Бялото братство всички да сме заедно. ИИ се ръководи от тях и е полезен на човечеството.”

#Теодора Стефанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници