Холивудска звезда: Мария Бакалова се глези в небесен лукс

Холивудска звезда: Мария Бакалова се глези в небесен лукс
A A+ A++ A

Актрисата Мария Бакалова кацна с частен хеликоптер във Франция. Към момента тя не издава в кой град точно е, но си личи, че се радва на красоти, някъде около Ница.

Талантливата блондинка се изфука, че е имала щастието да лети на луксозната машина и направи редица от снимки и видеа. Под кадрите написа: "Преминаването през този месец беше като пътуване с хеликоптер“. На никое от тях обаче не се вижда любимият й Валери, което предизвика коментари в мрежите, дали пътуването на Мария не е по работа и да е свързано с нов филм, в който хубавицата отново ще блесне. На последните кадри пък се е пуснала и по бански, което се хареса на мъжката част от последователите й в социалните мрежи.

Само преди дни Бакалова е на родното ни Черноморие с любимия си и родителите си и както "Телеграф“ пръв писа, бяха избрали да похапнат в обикновена плажна кръчма. С днешна дата вече актрисата се радва на прекрасни места и гледки във Франция. За този месец това е поредното и посещение в страната. Тя бе в Париж и Сен Тропе с половинката си преди броени дни.

#Мария Бакалова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници