Какво ни носи Синята Суперлуна на 31 август: Тези зодии да се пазят

Какво ни носи Синята Суперлуна на 31 август: Тези зодии да се пазят

pixabay

A A+ A++ A

Синята Луна се счита за уникално и много мощно събитие. По време на него можете не само да постигнете огромен успех, но и да получите магическа благословия. Пригответе се за неочаквани подаръци на съдбата!

През последния месец на лятото Вселената реши да ни угоди глобално и подготви цели две Суперлуни! Можехме да наблюдаваме Розовата (или Есетровата) Луна на 1 август, а на 31-ви спътникът на Земята ще се появи в цялото си великолепие в синкав оттенък. Такава гледка определено не трябва да се изпуска, особено предвид промените, които силно засягат живота ни.

Това явление е много рядко и се счита за доста мощно в астрологията. Суперлуната ще премине в мечтателните и чувствени Риби. С идването на септември ви очакват нови планове и перспективи, но ще има и много проблеми. Да видим какви опасности и проблеми носи това суперлуние и кои зодиакални знаци ще бъдат под най-силно засегнати от него.

Какво е Синя луна и защо се нарича така?

Суперлуната е периодът, когато Луната е възможно най-близо до Земята. В небето той визуално се увеличава и дори изглежда по-ярка. Разбира се, под такова силно влияние в природата започват промени, а хората също могат да изпитат промени в настроението и благосъстоянието си. Астрологичното събитие не оставя никого без внимание.

Синьото е второто пълнолуние за месеца. Не е ясно защо всички са започнали да го наричат така. Може би причината е рядкостта на явлението.

Защо това събитие е толкова рядко?

На 31 август пълнолунието ще съвпадне със Суперлуната. Да, тези две явления не винаги се случват заедно. Моментът на приближаване на спътника до Земята може да се падне и на Новолуние. А сега не само ще можем да видим Синята луна в целия й блясък, но и да я разгледаме с всички подробности, дори да си пожелаем нещо!

Освен това лунният цикъл продължава месец, а именно около 29 дни. Като се има предвид, че последната Суперлуна се случи на 1 август, тези две събития буквално следват едно след друго! Очевидно Вселената е имала големи планове за лятото, иначе как да обясним стрепването на различни астрологични изненади? Да, шансът да преживеем това явлние отново ще ни се падне съвсем скоро!

Как ще ни повлияе Синята Луна?

Пълнолунието усилва не само приливите и отливите, но и всички усещания у човека. Ето защо през този период можете да станете по-чувствителни към обкръжението си. Въпреки това, заедно с емоциите, интуицията ви се изостря. Луната буквално може да ви подскаже следващата стъпка или решение, което трябва да вземете. По-добре не пренебрегвайте нейната добрина!

Освен това по време на Синята Суперлуна си струва да помислите за бъдещето си. Не се потапяйте в проблемите на миналото, а позволете на опита да насочи мислите ви в по-добро русло. Планирането и обмислянето на предстоящи проекти е сигурен начин да преживеете това събитие продуктивно. Но тревожността и повишеното вълнение могат да се превърнат в сериозна пречка, особено за тези, които се осмеляват да опитат нещо ново.

Какво добро ще донесе супер Синьото суперлуние в Риби?

Всички начинания обещават да завършат с успех, но ще трябва да ги подхванете сериозно по времето на Синьото Суперлуние. Ако по време на Новолунието е по-добре да се концентрирате върху миналото, то сега е моментът, когато радикалните промени ще се окажат положителни. Не се страхувайте да експериментирате както в кариерата, така и с визията си. Рисковете ще се оправдаят и крайният резултат ще ви зарадва много!

Суперлуната ще премине в Риби, което означава, че можете спокойно да витаете в мечтите си и да мислите за бъдещето. Но по-добре е да преминете от теория директно към практика, за да имате време да изпълните плана си по време на пълнолунието. Правилното планиране е половината от успеха, така че внимателният анализ на всяка стъпка няма да навреди. Вярно е, че е по-добре да не се задълбочавате във фантазиите си и да не искате от Вслената твърде много!


От какво да се страхувате по време на Синьото Суперлуние в Риби?

Както вече споменахме, сдържането на емоциите ще бъде много трудно по време на Синята Суперлуна в Риби. Буквално всяка дреболия може да ви вбеси, което означава, че рискът от конфликти и недоразумения рязко се увеличава. Опитайте да насочите излишъка от енергията си към вашата производителност, а не към изясняване на отношенията. В крайна сметка прекомерното усърдие ще има благоприятен ефект върху работата ви.

Емоционалната нестабилност обаче ще затрудни вземането на решения, въпреки че точно това трябва да се направи. Не се страхувайте да потърсите съвет от близки, преди да охладите плама си, за да не надробите попора. Тяхната подкрепа и съвети ще ви помогнат да станете по-уверени в плановете си. Няма да стигнете далеч от нервност и вълнение, затова се постарайте да намерите начини да изхвърлите негативната си енергия.

Кои зодиакални знаци ще бъдат най-силно засегнати от това събитие?

Разбира се, Рибите, главните герои на това събитие, ще бъдат най-силно повлияни. Те трябва да работят усилено, за да разкрият своите силни страни и таланти.

Овните, които също ще са силно засегнати от Суперлуната, може да се почувстват всемогъщи! Но прекомерната увереност може да доведе до проблеми и неприятни изненади.

Телците, както всички други земни знаци, ще трябва да се примирят с необходимостта от промени. Не ги отричайте, а се опитайте да се адаптирате към тях и да ги трансформирате в ползи. А огнените Лъвове и Стрелци трябва да обуздаят пламенните си характери и да охладят ума си. Те ще имат много причини за вълнение и няма да е лесно да останат безразлични!

Как да си намислим желание за сбъдване по време на Синята луна?

Синята Луна има огромен магически ефект за изпълнение на желанията. Вашите искания могат да бъдат чути от Вселената, ако ги формулирате правилно и знаете точно какво искате. Поради наличиета и на Суперлуната, всяка молба определено няма да остане без внимание, така че не пропускайте възможността да превърнете желаното в реалност!

Вземете лист хартия и запишете най-съкровените си желания върху него. Не искайте твърде много, концентрирайте се върху по-важни неща. Поставете написаното на перваза на прозореца, така че лунната светлина да го огрява. Синята Луна ще направи всичко останало за вас, основното е да вярвате в нея и целите си.

Въпреки че на Рибите им се носе малко лоша слава заради свръхемоционалността им, те се открояват с уникалната си интуиция и преданост. На Суперлуната знакът ще сподели силните си страни с вас, използвайте тази възможност докрай! Ако потушите огъня на емоциите си, инстинктът ще ви насочи към правилния път. Но за да го преодолеете, все пак трябва да положите много усилия!

Синята Суперлуна се случва само веднъж на две години и половина, което означава, че няма да я видим скоро. Това събитие може да се нарече истински празник на Вселената, защото отваря огромен потенциал за глобални промени в живота ви. Основното е да не разчитате изцяло на случайността и да работите активно за изпълнение на целите си. А магическият подарък от Луната ще направи процеса по-лесен и приятен, пише thegirl.ru.

Превод и редакция: Fitwell.bg

#Луна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници