Ретрограден Уран в Телец: Наръчник за оцеляване

Ретрограден Уран в Телец: Наръчник за оцеляване

pixabay

A A+ A++ A

Уран е една от най-отдалечените планети от Слънцето. Тя прави пълен оборот за 84 земни години, така че определено не може да бъде свързана с бързане или прибълзност. От 29 август небесното тяло започва своето ретроградно движение в Телец, което ще продължи цели 4 месеца. Очакват ви интересни промени както в личния живот, така и във всички останали сфери.

Уран в астрологията символизира промяната и напредъка, докато Телецът е неподвижен земнен знак, поради което се опитва да се придържа към стабилността. Когато се пресекат, може да очакваме трудни житейски обрати и неочаквани избори, но не се притеснявайте за това. Защото всеки ще има достатъчно време, което означава, че ще има възможност да помисли внимателно за всичко, преди да действа. Нека разберем каква е основната характеристика на новата ретрограда thegirl.ru.

Какви са особеностите на ретроградния Уран в Телец?

През този период няма да успеете да си седите на спокойствие и да си почивате. Ще трябва да излезете от зоната си на комфорт, защото по този начин в живота ви ще настъпя позитивни промени. Уран е и любител на изненадите, затова се опитайте да използвате всички промени във ваша полза. Не се страхувайте да внесете разнообразие в ежедневието!

Освен това, благодарение на любовта към богатството на Телеца, може да ви очакват приятни парични изненади! Това ще засегне както финансите, така и душевното ви състояние, въпреки че ретроградната планета ще изненаада всяка зодия по разлиен начин. Но с правилна подготовка спокойно ще преживеете всякакви дарове на съдбата!

Овен

Трябва сериозно да се заемете с финансите си. Не се притеснявайте, това изобщо не означава, че парите ще бъдат кът. Напротив, доходите ще се увелчат и ще зарадват Овните с приятно подобрение на финансовото състояние. Въпреки това, трябва да бъдете изключително внимателни, в противен случай съществува риск всички плюсове да се превърнат в минуси!

По-добре е да не харчите спестяванията си за твърде луксозни и понякога дори ненужни неща. Преоценете приоритетите в живота и се концентрирайте върху по-необходимите вещи. Така определено няма да загубите пари, а ще инвестирате в бъдещи постижения.

Телец

Телците ще преживеят особено трудно време в периода на ретроградния Уран. Земният знак е известен с любовта си към стабилността и дори определена пасивност. Този път обаче ще трябва да се примирите с необходимостта от промени в живота си. Разбира се, напускането на зоната на комфорт ще бъде трудно. Затова не бързайте и обмисляйте всяка стъпка.

Промените в живота обаче определено ще донесат повече позитиви, отколкото негативи! Бездействието може да доведе до проблеми, така че не се страхувайте да поемете отговорност за нещо ново. Не позволявайте на никого да ви пришпорва да свършите нещо и продължавайте напред с малки стъпки. Така ще можете да преминете през този период от началото до края без големи загуби.

Близнаци

Близнаците е по-добре да оставят социалния живот на заден план и да се концентрират върху чувствата си. Най-често те ще бъдат преследвани от меланхолия, умисленост и дори вглъбеност, като ще подложат на анализ вътрешния си свят. Въпреки това, дори тази промяна ще им се отрази положително. Ще можете да прекарате времето по полезен начин, справяйки се с причините за безпокойството.

Основното е да не бъдете твърде взискателни към себе си и да разберете, че напредъкът не винаги се вижда веднага. Опитайте се да бъдете търпеливи и разумни. Разбира се, ще трябва да работите усилено, за да избегнете конфликтни моменти. Затова пък в края на периода ще се превърнете в най-добрата си "версия” и ще изпитате огромно облекчение!

Рак

Ракът ще прекара много време с близки и приятели! В повечето случаи това ще бъде добра възможност за опознаване и укрепване на интимната връзка. Но не се страхувайте да се отваряте към нови познати и да споделяте лични преживявания с роднини. Кой, ако не най-близките винаги могат да ви подкепят?

Възможно е някой от вашите приятели д се отдалечи от вас, но не си струва да страдате силно за това. Уви, промените понякога са неприятни, но неизбежни. Просто не им позволявайте да ви разстроят твърде много и се опитай да пуснете човека да си тръгне. Раздялата може дори да се окаже за добро, особено ако опитате да погледнете на ситуацията от положителната й страна.

Лъв

Бъдете готови за неочаквани промени в работата, например смяна на началници или други изненади. Това може да ви изплаши и да предизвикат чувство на безпокойство. И все пак, опитайте се да използвате тези промени в своя полза. Помислете какво още можете да научите и каквои позитиви би могла да ви донесе тази промяна.

Разбира се, това ще отнеме доста време и търпение (точно в стила на тромавия Уран). Опитайте се да обмислите всяка стъпка, за да намерите правилното и изгодна за вас решение. Не преследвайте количеството! Концентрирайте се върху качеството!

Дева

Въпреки че земните знаци не са фенове на промените, за Дева ретроградният Уран ще бъде идеалният шанс да изпълни дългогодишни планове. А може би има нещо, което отдавна сте искали да опитате, но не сте имали време? Тогава е време да го направим сега! Успехът определено ще е на ваша страна, а самият процес ще ви донесе много удоволствие.

Също така, не се колебайте да научите нещо ново и да изследвате непознати досега сфери. Познавайки трудолюбието на Девата, подобно занимание също ще донесе приятни емоции. Време е да излезете от старите рамки и да разширите кръгозора си. Повярвайте, определено няма да съжалявате!


Везни

Настроението ви може да се променя непрекъснато през целия период. За съжаление Уран няма да ви спаси от такива изненади. Вътрешното напрежение може да стане причина за кавги със семейството, затова се опитайте да не реагирате твърде бурно на всичко. По-добре прекарайте това време колкото може повече насаме със себе си и се опитайте да анализирате състоянието си.

С правилното разпределение на енергията можете дори да подобрите комуникацията с другите. За да направите това обаче, трябва да контролирате емоциите си и резките промени на настроението. Търсенето на баланс и хармония ще смекчи въздействието на турбулентния период. Важно е да постигнете мир и хармония със себе си, така че да прехвърлите своето спокойствие на близките си.

Скорпион

Не сте застрашени от резки емоционални промени, но по отношение на приятелите си, бъдете готови за неочаквани обрати. Възможно е да създадете нови приятелства за сметка на старите. Като цяло ви очаква много комуникация, така че се опитайте да извлечете максимума от нея.

Също така ви очаква появата на нова връзка! Освен това, именно благодарение на ретроградния Уран, началото й със сигурност ще бъде много страстно. Просто не се хвърляйте в любовта с главата напред, за да не я счупите! Винаги е важно да поддържате здравия си разум хладен, за да не се превърнат ярките чувства в истински огън, който да ви изпепели.

Стрелец

Стрелците често избягва стабилността и постоянството в живота си, но този път е по-добре да се концентрира върху реда. Уран в Телец ще повлияе значително на ежедневието ви, така че си струва да го организирате предварително. Така ще успеете да подредите собствените си мисли и да избегнете пълния хаос в главата си.

Опитайте се да отделите специално внимание на най-важните и необходими неща. Способността да определяти приоритетите е основната стъпка към себеопознанието. В противен случай просто няма да знаете върху какво си струва да се съсредоточите и вместо приятни, промените, които неизбежно ще дойдат, ще доведат до раздразнение и пълното объркване!

Козирог

Време е Козирогът най-накрая да се концентрира върху себе си и своите желания! Точно тези сфери ще бъдат засегнати от ретроградния Уран, така че е добре да слушате гласа на сърцето и да правите каквото сметнете за добре. Не се страхувайте да се отдадете на себеизразяване, ако това ви прави щастливие. Сдържането на емоциите и поривите няма да доведе до нищо добро.

Също така, приятни изненади очакват Козирога на личния фронт. Има шанс да започнете нова връзка или да добавите плам към съществуваща. Не се срамувайте да заявявате своите нужди и желания. Този период ще бъде идеален, за да повишите самочувствието си и да се заобичате отново.

Водолей

Може да се почувствате объркани и дори изгубени под влиянието на ретроградния Уран. Основното спасение за вас ще бъде семейството. Именно роднините ще помогнат на Водолея да преодолее несигурността, вътрешния ураган и да стабилизира състоянието си. Разбира се, само ако им позволите да го направят.

В главата ви ще започнат да се появяват натрапливи мисли, че животът изисква твърде много. Не се страхувайте да споделяте преживяванията си с близките. Повярвайте ми, те със сигурност ще ви подкрепят във всякакви начинания. Можете и да започнете своя отделен житейски път, но за това първо трябва да се справите със стари обиди и да ги изхвърлите от мислите си.

Риби

Време за веселие за Рибите и период за старт на активни действия! Ще започнете да мислите, че темпото на живота ви е твърде високо. Въпреки това не бързайте да преследвате призрачни цели. Отделете време внимателно да анализирате връзките и перспективите си, за да можете по-лесно да постигнете желаното.

Опитайте се да оставите срамежливостта настрана и да се утвърдите. Можете само да спечелите от самоизразяването, стига да то да се използва разумно. Не трябва да седите между четири стени и да се страхувате да напуснете мястото си. Този период ще даде на Рибите отлична възможност за все нови и нови запознанства с хора от различн сфер и ще ги превърне в истински светски лъвове.

Така или иначе, ретроградният Уран в Телец ще ви принуди да напуснете обичайната си зона на комфорт и да започнете да действате. По този начин можете правилно да разпределите енергията си и да не се затъвате в отчаяние. Колкото и да е трудно, понякога трябва да преодолеете себе си, за да постигнете целта. Особено ако тя си заслужава.

Приятен момент ще бъде, че никой няма да ви пришпорва при вземането на решения. Отделете време за задълбочено обмисляне на действията си и се опитайте да преразгледате отношението си към съществуващите проблеми. Може би положението не е чак толкова лошо! Не напразно казват за "бързай бавно". Затова не бързайте, позволете си да свикнете с промените, активизирайте се и тогава нещата определено ще се подобрят!

Превод и редакция: Fitwell.bg

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници