Емили Тротентката се ожали, че бивше гадже я омагьосало със зло чародейство

Емили Тротентката се ожали, че бивше гадже я омагьосало със зло чародейство

Фейсбук

A A+ A++ A

Емили Тротинетката е станала жертва на черна магия! Това разкри сензационно пред „България Днес“ самото блонди.

Според Тротинетката ритуалът е бил извършен от някоя Силвия. Емили обаче не издава повече подробности. Приятели на трансмомичето коментират, че става въпрос за някое от многобройните гаджета на Емили.

На злото чародейство на засегнатото бивше гадже отдавала неприятностите, зачестили в живота й напоследък, Емили. През април тя се озовава в ареста на Второ РПУ в Пловдив заедно с Тошо Куката и Петко Чеченеца заради скандалния клип, в който се гаврят с 21-годишния Денислав Далчев в пловдивски мол. През септември в София ще се гледа делото срещу размирното блонди и влогърите от Града на тепетата, по което тримата са обвинени в хулиганство.

През лятото на миналата година любимата на участника във „Фермата“, бившият културист Тихомир Мелиса Рангелов, изхвърча с тротинетката си при 100 км в час на Околовръстното шосе в София и се спря след няколко зрелищни виража в мантинелата. Тротинетката се отърва само с натъртвания и охлузвания по ръцете, краката и задните части, което е повече от чудо. В края на Пролетта на 2022 година пък тя бе блъсната от бус в района на Петте кьошета в София. Тогава русокоската бе откарана в Александровска болница с мозъчно сътресение.

Миналата година точно по същото време пък бившето момче се оплака от изнасилване с пенис колан в автомобил от дама, нейна приятелка от Ботевград.


#Емили Тротинетката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници