Намери си майстора! Хубавелка измества тайфуна Натали! (СНМИКА)

Намери си майстора! Хубавелка измества тайфуна Натали! (СНМИКА)

бТВ/ФБ/Натали Трифонова

A A+ A++ A

Никой не подозираше, че Натали Трифонова може да си намери майстора в лицето на скромна репортерка Радиана Божикова, която да я измести. В момента тя е водеща по заместване на „Тази събота и неделя“, но от есента ще пусне авторско предаване, което ще измести светското „Култ“ от програмата на медията.

Радиана Божикова. Снимка: бТВ

Името на новото шоу е „Би Ти Ви разказва“ и ще се излъчва всеки неделен ден от 16 ч., а продължителността му ще е половин час. То ще се конкурира за зрители с рубриката на Галя Щърбева „Да хванеш гората“ по Нова тв.

Основната тема, залегнала и в двата проекта, са човешките истории. Докато обаче фокусът на Щърбева е насочен към младите и успешни хора, загърбили големия град и насочили се към селата, то този на Радиана пада върху културата, малцинствата, традициите, обичаите, равенството между половете, личните каузи, постиженията и редките професии в слабо познатите места на страната ни, като понякога фокусът ще бъде изместван извън пределите на България.

След като проектите на Радиана Божикова се разрастват до собствено предаване, очевидно е успяла да спечели доверието на медията. Това се случва след 6 международни и 3 български отличия, които Божикова получи за документалния си филм „Аз съм Бурнеша. Последните клетвени девици на Албания“.

Всички се питат какво ще се случи с предаването на Натали Трифонова, след като половината от часовия му пояс ще бъде зает от „Би Ти Ви разказва“.

Натали Трифнова. снимка: Инстаграм

На практика това означава или че „Култ“ ще бъде орязано с половин час, или пък ще му се търси ново място в програмната схема. Третият вариант е то да бъде спряно, но това е малко вероятно предвид симпатиите на телевизията към Натали Трифонова и авторката на шоуто Петя Дикова, която го лансира преди години.

Първият епизод на „Би Ти Ви разказва“ ще бъде излъчен на 10 септември и е посветен на бесленските булки – сватбен ритуал с къна и рисувана гелина, както и за промените в живота на жената в селото след брака.

Източник: в. Уикенд

#Натали Трифонова #бТВ #Радиана Божикова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници