Тайният шифър на нашия дом: Какви могат да са проблемите?

Тайният шифър на нашия дом: Какви могат да са проблемите?

Pixabay

A A+ A++ A

Домовете, които обитаваме, също имат своя енергия и характер. Тези метафизични категории се издават до някаква степен от номера на улицата, къщата или блока, където живеем. За да разкодираме нумерологичния шифър на нашия дом, трябва да редуцираме числата от входната му табела до едноцифрено. Така например, ако обитаваме блок с №32 (или адреса ни е на улица с този номер), се събират числата и се редуцират до едноцифрено (3+2=5). Така нашият дом е под знака на петицата. При по-големи номера, редуцирането в сбора продължава отново до получаване на резултат от 1 до 9.

Топнумерологът Ели Маринова коментира, че характеристиките, които дава по-долу, са твърде общи, но все пак те могат да бъдат полезни на обитателите на съответните жилища да постигнат търсената хармония. Шифърът на дома може да е от полза и на хората, желаещи да закупят някакъв имот, като им помогне да се ориентират както по отношение на неговата карма, енергетика, уют, съседи, скрити проблеми, така и за най-удачното му обзавеждане, екстериор, ремонт.

Ако някой живее в жилище под номер 36, то може да открие доста сходства в описанието на дом 3 и дом 6, но като цяло водещ ще е сборът от числата в адреса му, т.е. дом 9.

Дом 1: Хром и умни уреди

Дом, чийто адрес се свежда до единица, представлява модерна или авангардно модернизирана стара сграда. Нейната енергия подбужда обитателите й към изобретателност, оригиналност, творчество и намиране на авангардни решения за всяка задача или проблем. Хората в такъв дом също се интересуват от всичко по-модерно и авангардно. В него по правило уредите, апаратите и устройствата са високотехнологични и дистанционно управляеми. За да е в хармония с нумерологичната си карма, тази сграда трябва да има по фасадата си метални елементи, съчетани със стъкло или прозрачна пластмаса. Същото се отнася и за интериора – смарт крушки и уреди, лед осветление по окачените тавани, хром, остри ръбове на маси, столове, шкафове (стига да няма малки деца). Банята е желателно да е снабдена с модерни приспособления като специални и блестящо хромирани душ система и душ кабина.

Проблемите в жилище под №1 могат да се появят във връзка с окабеляването, някакви по-мощни елпечки, защото буквално от една искра може да пламне пожар. Добре е да се внимава и с острите и режещи предмети и инструменти, със стремежа към лидерство и във връзка с поемането на отговорност. Кавги може да има и поради недовършена работа и отлагане до безкрай.

Дом 2: Уют и мухъл

Жилището в енергийната орбита на 2 има голям потенциал да е уютно, удобно и много добре подсигурено. То дарява усет за красота и хармония с романтичен, сантиментален и носталгичен нюанс. За да се чувствате добре тук, трябва да заложите на екипната работа, компромисите, търсенето и постигането на съгласие. Мебелировката е желателно да е мека и удобна, със заоблени форми, на пода да има килим, пътека, завесите ще създадат допълнителен уют. Такова жилище подтиква обитателите му към колекциониране на стойностни и ценни предмети на изкуството или такива, свързани с романтични преживявания. Самото число е символ на майката, която се грижи всеотдайно за децата си и която е готова да ги брани от всякакви злини и опасности дори и с нокти и зъби, ако това се наложи. Това е и милата, любезна и грижлива домакиня, която следи зорко домът да е подсигурен и на обитателите му да не липсва нищо. Килерът и мазето да са пълни със запаси. Проблемите на къща под знака на 2 може да са свързани с трупането на ненужни вещи, които в един момент започват да поглъщат жилищната площ и енергия. В тази къща е добре да се внимава с ВиК инсталацията, с мухъла и с влагата във въздуха. Тъй като енергията на две е твърде мека, но постоянна и упорита, тя може да подбужда обитателите си към капризи, прояви на инат и лицемерие.

Дом 3: Съседски клюки

Може да се каже, че дом под 3 е зона на комфорт. Той не е капризен и труден за поддържане, но се отблагодарява щедро на всяка грижа, положена за него. Често домът под 3 е светъл и приветлив, не особено подреден, но много артистичен и гостоприемен, а обитателите му се стремят винаги да са добре информирани какво се случва по света и у нас. По правило в него има деца, цветя и домашни любимци, а хубавите неща се случват като на игра. Неговата енергия събужда творческите заложби, стремежа към общуване и споделяне. Наред с взаимопомощта и отзивчивостта обаче такива жилища стимулират роднинските и съседските клюки и интриги. Проблемите в този дом могат да бъдат породени от недостатъчно и некачествено осветление, от невнимание при боравенето с огън, от чести партита и купони, от взаимни обвинения по повод битови неразбирателства или поради липса на финансова дисциплина. Възможно е обитателите му да страдат от грип и настинки по-често от обичайното.

Дом 4: Ред и дисциплина

Четворката символизира стабилността на всяка сграда. Тя създава усещане за сигурност, а подредбата й е в традиционен стил. Фасадата, покривът и основите на къща под 4 трябва да са солидни и добре поддържани. Материалите на мебелите, килимите, завесите, дамаските да са от естествени, природни материали. Голямо значение имат и подовите покрития като паркети, мозайки, плочки. Вие или повечето съседи вероятно сте практични майстори, които чести инициират ремонти в стремежа си всичко да е наред. Тъй като къщата има пряко отношение към природата, по прозорците и балконите е хубаво да има много цветя, а домакинските отпадъци да се събират разделно. Енергията на къщата под 4 подтиква към поддържането на ред и порядък, към практичност и дисциплина, включително финансова. Проблемите, които може да се появят, са свързани с документите за собственост или със сигурността. Възможно е да възникнат и неразбирателства, когато някой (домоуправител, хазяин) започне да налага твърде строги условия, да поставя ултиматуми на останалите обитатели. В къща под 4 има опасност и от битови злополуки.

Дом 5: Артистичен и шумен

Енергията на къщата под номер 5 е артистична, динамична и авангардна. Добре е в нея да има много огледала и стъклени предмети, прозорците да са големи, с щори, а не със завеси, вратите – входна и интериорни, да са впечатляващи - със стъклени панели, дори с витражи. По правило в тези жилища на почит са компютрите и компютъризираните системи и всички средства за комуникация, за обмен и обработка на информация. За да е в хармония с нумерологията си, този дом трябва е обзаведен по един модерен и авангарден начин. Обитателите в повечето случаи са прогресивни и артистични хора. Възможно е те да не прекарват много време у дома, но когато са в къщи, те се изявяват като модерни творци - готвят, пеят, свирят и какво ли не. Проблемите тук са свързани с шума, както и с битовата химия, комуникациите – асансьор, окабеляване, ВиК и пр. Възможно между обитателите да се породят неразбирателства поради лоша комуникация или заради някакви дреболии.

Дом 6: Култ към комфорта

Шестицата е символ на красивия, удобен, уютен и комфортен дом, който е и много взискателен. Той винаги трябва да е чист и подреден, в него шумът, суетните и препирните не са за препоръчване. Енергията на дома привлича към обитателите си блага и ги дарява с чувство за сигурност и удовлетворение, но това може да ги направи инертни и консервативни. Шестицата е числото на високото качество, на удобствата, уюта, комфорта, на класиката и хармонията и затова е желателно при ремонти да се заложи на класика, традиция, естествени и качествени материали. Мебелировката, аксесоарите, уредите и устройствата да са красиви и функционални, с класически дизайн. Проблемите, които могат да възникнат, са свързани с непредвидени разходи, със започнати и недовършени ремонти, с нарушаване на хармонията, включително и тази в отношенията между обитателите.

Дом 7: Тайни и ритуали

Енергията на дом под номер 7 е впечатляваща. Тази къща е аристократична, мистична, дори тайнствена и ексцентрична. Тя често поднася изненади на обитателите си - добри или лоши. В нея ритуалите са на почит, дори обикновеното сутрешно кафе може да се превърне в ритуал. В седем се срещат миналото и бъдещето и в този дом могат да съжителстват без проблем артефакти от далечното минало със съвременни високотехнологични уреди и устройства. Седем символизира съвършенството и стремежа към перфекционизъм и обитателите на дома ще се стараят в него всичко да е перфектно. Хубаво е в такова жилище да има поне едно ъгълче, заделено за кабинет. Също както къщата под 6, и тук е добре да има мир и тишина, задължително е спалнята да не гледа към шумна улица, която нощем е и силно осветена. Проблемите в къща под 7 могат да възникнат поради непредвидени обстоятелства, обитатели с психична лабилност, неглижиране на битовите проблеми във връзка с неприятни съседи.

Дом 8: Царски лукс

Осем е символ на мащабността и величествеността, на показния царски лукс. В дом под 8 всичко трябва да е като на витрината на луксозен магазин. Диваните, креслата, масите, сервизите и приборите за хранене, дори тези за ежедневна употреба, са скъпи и луксозни. В този дом е добре да има кристални съдове и предмети, поне една голяма ваза от китайски порцелан или нефрит, дори скулптура от мрамор. В кухнята печката и хладилникът да са с впечатляващи габарити, в банята може да има дори джакузи. Тук често резбованите дървени мебели се срещат с изделията от пластмаса и синтетични материали, като в крайна сметка комбинацията е впечатляващо хармонична. Декоративните растения са екзотични и величествени. Проблемите в тази грандиозна къща също ще са грандиозни. Те може да бъдат породени от лошо финансиране или от лошото качеството на материалите, използвани при ремонт. Препоръчително е обитателите да се стараят да овладяват гневните си изблици. Също както в дом под №4 и тук трябва да се внимава за битови злополуки.

Дом 9: Толерантност и гурме

Енергията на дом под номер 9 е универсална и демократична. Той не е луксозен и претенциозен, но е приветлив и толерантен към различните житейски философии, гледни точки и цели. Затова до голяма степен този дом е нетрадиционен. В него могат да се срещнат и да намерят общ език хора от различни генерации, с различен социален статус, образователен ценз, националност или вероизповедание. В него могат да се видят (а и е желателно да присъстват чисто енергийно) предмети и сувенири от далечни и екзотични страни, от пътешествия. Този дом обича мебелировката и колорита да са разнородни, но винаги съчетани умело, а от кухнята да се носят аромати на гурме и подправки от далечни и непознати за повечето хора страни. По правило обитателите му са великодушни, щедри и демократични, но често са склонни да драматизират житието и битието си, отношенията си с околните. Проблемите в дом под 9 може да са свързани със забравени включени електроуреди, когато в него няма никой или с преекспониране на несъществени проблеми и недоразумения в общуването на обитателите му.

Ели Маринова, "Телеграф"


#нумерология

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници