WOW! С*кс законодателката Диана Габровска удари Барби в земята с трансфер в отбора на блондинките

WOW! С*кс законодателката Диана Габровска удари Барби в земята с трансфер в отбора на блондинките
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Порно актрисата Диана Габровска изненада със смяна на цвета на косата. Звездата от филмите за възрастни направи рязък завой и от брюнетка вече е блондинка. Смяната на имиджа определено е успешна, което е видно от фотосите, които секс законодателката е пуснала в своите социални канали, а и от положителните реакции на последователите.

За професионалното изпълнение можещата да възбуди и пластмасов манекен изкусителка се е доверила на любимия си стилист - Милен Драганов, от MD Hairclub. Новоизлюпеното блонди не дава обяснение как и защо се е решило на промяната във визията, но едно е сигурно - феновете й тръпнат в очакване да я видят в действие в розови сцени с новата прическа.

Габровска, която е първата българка, заставаща с името си в порноиндустрията, е златното яйце на гръцка продуцентска компания. Горещите й изяви й спечелиха реноме на разкрепостена мацка, която се "пуска" с главата напред в разнообразните видове порно сегменти - от MILF-отдавания, през групови забави, та до Interracial изпълнения. Никак не е случайно, че интерес към нея вече проявяват доказани порно мастодонти зад Океана. Novinite.bg научи, че в скоро време се очаква солидно предложение към палавата нашенка, така че може скоро да й се наслаждаваме в клипове с известни колеги в САЩ. Смяната на цвета на косата вероятно е продиктувана и от подобен сценарий.

#Диана Габровска #порно #порно звезда #порно актриси #порноактьор #порноиндустрия #прическа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници