Пак ли се пропи? Калин Терзийски продава картините си за жълти стотинки

Пак ли се пропи? Калин Терзийски продава картините си за жълти стотинки

ФБ/Калин Терзийски

A A+ A++ A

Писателят Калин Терзийски, който от доста време се изявява като художник, се оплака, че продава картините си на безценица и дори ги подарява. Психиатърът явно го е закъсал здраво с финансите, щом и книгите, и картините не могат да му осигурят сносен живот.

След жалбата на писателя, мнозина допуснаха, че ексцентрикът е изпаднал в онези особени състояния, наречени духовни депресии.

Други заподозряха, че пак е станал „приятел“ с чашката, въпреки че бе обявил, че не пие от известно време. Не е ясно какво се случва с писателя и толкова ли е закъсал, че разпродава творчеството си на смешни цени. Или няма купувачи, които да се интересуват от сътвореното от него, пише "Флагман".

„На мен вече нищо не ми трябва, нямам нужда от нищо. Изгубен съм, отчаян съм. С парите, ако някой реши да купи някоя моя картина, ще си купя хляб, за това ще ми стигнат“, стресна с думите си мрежата Калин Терзийски.

Терзийски не обясни нищо повече, нито поясни на какво се дължи душевното му състояние. Мнозина заподозряха, че може да е изпаднал и в така наречената „творческа дупка“, за да фокусира вниманието върху себе си и за да си четка егото. Той стигна дотам, че дори погреба дългогодишната си приятелка, колежката си Ивана Генова, която бе до него, спасяваше го много пъти и изтърпя всичките му гаври. Тя обаче логично отказа да дава обяснения.

#калин терзийски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници