Тото изтри от канала си и видеото, в което се изкара жертва на кенсъл културата

Тото изтри от канала си и видеото, в което се изкара жертва на кенсъл културата

Ютуб/ToTo Yotov

A A+ A++ A

Певецът и инфлуенсър Тото махна видеото от канала си в Ютуб, в което се изкара затворник и жертва на кенсъл културата.

Обществено недоволство се надигна срещу водещия на подкаст, след като видео, в което баскетболният треньор Тити Папазов разказва как преди години остригал невярна приятелка набра популярност. Хората се ядосаха на Тото, който се подхилкваше по време на историята на Папазов. Въпреки, че подкастът с Тити бе от преди няколко месеца, той нашумя покрай жестокия случай на насилие в Стара Загора.

Още тогава Тото скри всичките видеа в Ютуб канала си и поднесе извинение във видеоклип.

"Не подкрепям такива действия, няма как да ги подкрепя, напротив, даже ги осъждам. Осъждам ги много по-тежко, отколкото съдебната ни система би го осъдила. Но това, което мога да кажа относно темата за подкаста с Тити Папазов е, че ситуацията там е нелепа изцяло наравно с тази, която се е случила. Не по-малко съм афектиран от същата ситуация. От ситуацията с Тити. Че той е наранил това момиче. За мен той го е наранил. Смятам, че такова нещо не трябва да се дава публичност. Затова клиповете в моя канал са скрити от мен. Прецених, че щом обществото и мен включително ни е страх, че някой би решил, че това действие на Тити може да послужи като зелена светлина или като нещо за одобрение, реших че трябва да го премахна", заяви той в извинителното видео.

Въпреки извинението на Тото, хората в социалните мрежи продължиха да негодуват срещу него.

По-рано днес писахме за ново видео на Тото, в което той говори за понятието на кенсъл културата. Видеоклипът бе публикуван след извинението му от преди седмица.

"Опасен" за демократичния ред", написа за себе си Тото. Във видеото той се намира в затвора. Облечен е в типичните пандизчийски дрехи - оранжеви. В клипа се обяснява как в древна Атина видни жители на града били гонени за цели 10 години, защото ги смятали за "потенциални тирани". Това ставало с гласуване, а се оказвало, че голяма част от вота за един човек бил написан с един и същ почерк. Гонени били дори видни пълководци.

След това Тото говори за днешната кенсъл култура и дори за кибертормоза.

Видеоклипът, в който Тото обяснява за кенсъл културата беше изтрит от канала му
Ютуб/ToTo Yotov

Часове по-късно видеоклипът, който набираше популярност в Ютуб, бе изтрит от канала на инлфуенсъра. Единственото съдържание там в момента е извинението на Тото, отбелязва "24 часа".

Единственото съдържание в канала на Тото е извинението му
Ютуб/ToTo Yotov


#Тото от Скандау

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници