7 неща, които една умна жена не би казала на никого

7 неща, които една умна жена не би казала на никого

pixabay

A A+ A++ A

Известно е, че жените се отличават със своята приказливост и желание да споделят всичките си събития и преживявания в живота с хората около тях.
Това отчасти се дължи на природата им - те имат нужда да обсъждат с други хора своите стремежи, преживявания и визия за света. Умната жена обаче никога няма да сподели някои неща публично. Кои са те?

Личните си цели
Все по-често психолозите казват, че разкриването на вашите цели пред другите намалява шансовете ви за постигане на тези цели. Работата е там, че когато казваме на хората за нашите цели, някои ни подкрепят, докато други ни съветват да търсим нещо друго.
Помните ли колко пъти сте имали страхотна идея, която ще осъществите? Много пъти, нали?
Ако, след като споделите целта си с другите, чувате: „Не мисля, че трябва да правиш това, няма да се получи“, тогава нивото на вашата мотивация пада и напротив, съмненията растат.

Подробности за връзката
На първо място, това трябва да се прави от уважение към партньора ви. Малко вероятно е той да бъде доволен, че изнасяте навън детайли от вашата връзка - кавги, разногласия или, още по-зле – интимни подробности.
Освен това, хората, с които споделяте любовните си преживявания, най-често не го пазят в тайна и разказват за връзката ви на други.
Не забравяйте, че колкото повече конфиденциалност има в една връзка, толкова по-добре се развива тя. И ако се опитвате да получите съвет от някого, тогава не забравяйте, че никой не знае какво е най-добре да направите, освен вас.

Семейни проблеми
Да, има моменти, когато се ядосваме на сестра, брат или родители. Не бива обаче да въвличате други хора в това. Особено, ако тези хора познават членове на вашето семейство. Най-често това няма да помогне на ситуацията, а по-скоро да я влоши.
Животът ни учи на много уроци и един от тях е, че понякога е по-добре да запазите някои неща за себе си.

Лични тайни
Всеки има свои собствени скелети в гардероба. Жените понякога са склонни да се доверяват твърде много на своите приятелки, роднини или сродна душа, разказвайки за най-съкровените си тайни.
Истината е, че дори на пръв поглед най-близкият ни човек може да издаде тайната ни. И около вас могат да се образуват ненужни клюки. Затова е по-добре да играете на сигурно и да не разкривате лични тайни на никого.

Чужди тайни
Ако някой ви вярва толкова много, че разкрива личните си тайни, не ги разгласявайте. Така подкопавате доверието на човека в себе си и застрашавате връзката си с него.

Доходи и финансово състояние
Без значение колко печелите или не печелите, говоренето за финансовото ви състояние с други хора със сигурност ще ги накара да ви завиждат, да се чувстват неудобно или да ви съжаляват.
В крайна сметка просто няма смисъл.

Вашите страхове и слабости
Нашите страхове и слабости са много уязвимо място и това е страната, която не трябва да показваме на никого.
Хората, с които споделяте, може да откажат да бъдат двулични и просто да ви се подиграват лично или зад гърба ви. Другите може да не ви разбират и да ви съчувстват, което само ще ви накара да се почувствате по-зле.

#Хубава жена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници