Бабата на Сашо Кадиев била гледачка и дружка на Ванга, той се срещал с духа на баща си

Бабата на Сашо Кадиев била гледачка и дружка на Ванга, той се срещал с духа на баща си

Стоп кадър/бТВ

A A+ A++ A

Ванга била семейна приятелка на фамилията на Александър Кадиев, разказа актьорът, който напусна „Преди обед“ след 12 години като водещ.

Пред Светльо Иванов той сподели, че баба му също имала свръхестествени способности и двете с Ванга се сближили на тази база. Затова и Кадиев вярва, че има живот след смъртта още от дете, и не се притеснява да разказва, че наскоро се срещнал с духа на баща си. Необичайната среща станала точно на 27 юли, когато бившият водещ и годеницата му били на екскурзия в Милано. На същата дата през 2012 г. баща му си отива от рак.

„Седнахме до катедралата в едно ресторантче. Седя си и изведнъж реших да си поръчам неща, които татко обичаше – нещо сладко, лимончело, и да му ги нарека, да хапне малко и той, някак си. Когато го направих, изведнъж се почувствах доста добре, приповдигнато, но когато си забождах лъжичката в тирамисуто, изведнъж духът на татко се всели в мен. Някак си се настани в мен и аз 20 минути не можех да мръдна от стола. Ива се отдръпна, прояви уважение и ме остави. Изведнъж ме връхлетяха всички спомени с баща ми, започнах да плача и да се смея едновременно. Всички хубави моменти с него, както и не толкова, минаваха като на лента пред мен“, разказа откровено Кадиев. „После Ива ми каза, че 20 минути съм седял някак изкривен на стола. За мен те минаха като миг“.

Бабата на Кадиев Данка е майка на Катето Евро. Тя е известна столична гледачка, а опашката от желаещи да им предскаже бъдещето, се виела на улицата пред дома й. Ванга й забранила да гледа на кафе, затова тя започнала да гледа на ръка. Пророчицата от Петрич я предупреждавала, че ще натрупа много тъга, ако продължава да предсказва на толкова много хора, но това не я уплашило. Както и арестът в милицията. След като започнала да приема желаещи, била арестувана, но после започнала да помага на органите на реда за разкриването на тежки престъпления, пише Хотнюз.

#Сашо Кадиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници