Астроном: До две години ще има доказателства за извънземен живот

Астроном: До две години ще има доказателства за извънземен живот

pixabay

A A+ A++ A

Има ли извънземни и разполага ли американското правителство с техни останки? Тази тема беше обсъждана в Конгреса във Вашингтон. По време на изслушването не бяха показани записи или други доказателства, които не са виждани преди. Тримата свидетели поискаха да не бъдат очерняни пилотите и други военнослужещи, които се опитват да получат повече отговори за неща, видени или чути от тях.

Според д-р Никола Петров, директор на НАО „Рожен” това дали има живот извън Земята и съществуват ли други цивилизации са две различни неща. "Най-вероятно има извънземен живот и в рамките на 1-2 години ще има доказателства за това. Става дума за организми, вируси и бактерии от Слънчевата система. Почти сме сигурни, че съществуват, но в момента не можем да го докажем на 100%. Дали има разумен живот в космическото пространство обаче е трудно да се каже, но по-скоро не може да влезем в контакт с друга цивилизация", заяви той.

По думите на журналиста от "Телеграф" Георги Димитров самият факт, че Дейвид Гръш - най-високопоставеният представител на Белия дом, се занимава с темата за НЛО, е много знаменателен. "Това е човек, който е изследвал извънземните феномени. Той в момента е пенсиониран военен и е съветник на Белия дом, който се занимава с отбраната, изследва връзките с НЛО и всякакви такива обекти. Той хвърли една голяма бомба - каза, че в Америка притежават биологичен материал от нечовешки произход, т.е. от извънземни, и че има аварирали космически кораби. Това означава, че САЩ вероятно разработва своя технология на базата на извънземна такава", посочи Димитров.

#НЛО

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници