US контраадмирал: Извънземните се крият под водата, опасни са!

US контраадмирал: Извънземните се крият под водата, опасни са!

Генерирано с ИИ

A A+ A++ A

Американският контраадмирал в оставка Тим Галодет отново взриви общественото мнение с поредни разкрития за извънземните, като заяви, че те са тук и се крият в океаните.

Пред конгреса на Щатите той обяви, че случаят с бойния кораб "Омаха", когато през 2019 г. е сниман НЛО, не е фалшификат, а истински.

Омаха

Става въпрос как офицери от кораба са заснели тъмен сферичен обект, който се движи странно в различни посоки и напълно невъзможно дори за много по-малки съвременни дронове. И изведнъж сферата тупва в океана, но без видими пръски.

Това се е случило през юли 2019 г. край Сан Диего. Видеото, публикувано за първи път от Джереми Корбел и потвърдено като автентично по-късно от Пентагона, показва способности, които "застрашават морската сигурност на САЩ, която вече е отслабена от нашето относително невежество относно глобалния океан", каза океанографът и пенсиониран контраадмирал Тим Галодет. "Фактът, че неидентифицирани обекти с необясними характеристики навлизат във водното пространство на САЩ и Министерството на отбраната не придава на това голямо значение, е знак, че правителството не споделя всичко, което знае за аномалните явления във всички домейни", пише Галодет в своя отчет през март 2024 г. Неговите показания стават ясни сега.

Заплаха

Галодет сега обявява подводните НЛО за много по-голяма заплаха за сигурността на Щатите и света, отколкото са тези, които само летят, но не навлизат в океана. Фокс нюз съобщава: "Галодет изпрати силно предупредително съобщение в доклад от 29 страници за Sol Foundation, мозъчен тръст, фокусиран върху изследването на UAP и техните последици. Той каза пред Fox News Digital, че научно е по-добре да се изследват с предимство тези необясними трансмедийни (между атмосферата и океана) събития, включващи обекти, показващи способности, които никога не са били виждани преди".

Само ще припомним, че според някои от теориите за извънземните от древността се смята как за някои пришълци би била много по-подходяща водна среда, отколкото да вървят по твърда почва и да дишат директно от кислорода. Има древни легенди, сред които на догоните в Африка, а също и в Япония, как от океана са излезли същества и са научили хората на знание. Те им обяснили, че са пристигнали от звездите, като се споменават предимно Плеядите. Така догоните – племе от Западна Африка, векове преди учените от Европа знаели, че Сириус са две звезди, пише "Телеграф".

#НЛО #извънземни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници