Любовният ви хороскоп за август

Любовният ви хороскоп за август

pixabay

A A+ A++ A

Месец август обещава личният ни живот да бъде наситен със събития. Някои представители на зодиака ще могат да изградят нови любовни отношения. За други, ретроградната Венера е подготвила мимолетни забавления. Планетарните събития ще събудят нови усещания и перспективи пред нас и любовта не е изключение.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През новия месец родените под знака на зодията ще трябва да подредят приоритетите си. Овен е доста упорит и горд знак, способен да загуби любовта поради съмнения относно нейната реципрочност и нерешителност. Няма нужда от отлагане. Август е добър месец да говорите открито и директно за чувствата си.

Звездите допринасят за романтичното ви настроение, а признанието ще бъде прието с наслада. За семейните Овни има риск от конфликти, чести кавги. Периодът ще бъде бурен, неспокоен, тъй като редица планетарни събития ще са „виновни“ за това. Бъдете внимателни!

Телец

През най-летния месец самотните Телци не трябва да чакат подарък от съдбата. Но не е необходимо да се отказвате от нови запознанства. Те ще ви помогнат за повишаване на самочувствието, ще ви вдъхновят да направите някои леки промени във визията си. Със своя чар с лекота ще омагьосвате представителите на противоположния пол.

Що се отнася до онези от вас, които са във връзка, отношенията с любимия човек ще бъдат гладки, спокойни и хармонични. Възползвайте се от тази енергия, за да задълбочите или да преоткриете връзката ви.

Близнаци

Скъпи Близнаци, август може да бъде месец на обновление и промяна за вас. Може да откриете, че вашите предпочитания и интереси в любовните отношения са се променили. Бъдете по-внимателни към емоциите си, но бъдете наясно и с чувствата на другите.

Като цяло периодът носи промени за вас в личен план. В началото на месеца новите запознанства за необвързаните ще се окажат мимолетни, през втората половина има вероятност да се появи човек, с когото да се усетите на едно друго ниво с повече доверие. Емоциите ви ще бъдат взаимни.

Семейните Близнаци ще трябва да намерят баланса с партньора, за да избегнат конфликтните ситуации.

#годишен хороскоп #дневен хороскоп #любовен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници