Помните ли фурора Джорджано? Станал планинар, но пак се връща към пеенето!

Помните ли фурора Джорджано? Станал планинар, но  пак се връща към пеенето!

Инстаграм/Колаж: Novinite.bg

A A+ A++ A

"2018 г. открих магията на планината и музиката остана на заден план." Това сподели певецът Джорджано пред "България Днес".

Мирослав Стоянов - Джорджано бе фурор в нета с нестандартното си парче "Отиваме на купон". Произведението стана обект на множество публикации и коментари. След гигантския успех на "Отиваме на купон" обаче Мирослав решава да отиде другаде - в планината.

"Хобито ми е да правя преходи в планината. Имам направени 3 европейски пешеходни маршрута: Е-3, Е-4 и Е-8", сподели купонджията.

Въпреки временната му почивка никой не го е забравил и певецът сподели, че вече ходи на преходи с феновете си: "Харесва ми реакцията, когато ме видят феновете".

А за подготовката си Джорджано сподели: "Специално тези преходи изискват предварителна подготовка. Невъзможно е да се ангажирам с още нещо. Музиката ми е на първо място, но и планината има много специален чар, до който успях да се докосна".

И допълни: "Не ползвам услугите на водачи или агенция за туризъм. Всичко си организирам самостоятелно, което е доста вълнуващо и отговорно. Едно такова приключение за мен започва още от избирането на маршрута, туристическите карти, настаняването, екипировката. Това са истинските моменти, когато се прибера, съм с доста спомени".

Според старозагореца при музикалните му участия е много различно. "Там е повече като работа. Няма го приключението". Но въпреки всичко музиката е животът на Стоянов.

"Правя по 1-2 песни на година", изненадва с признанието си музикантът, но изкуството му все още не е стигнало до бял свят.

Но купоните не са съвсем в миналото за щурия Джорджано. "Обмислям да направя нови музикални проекти", сподели за пръв път изпълнителят.

#Джорджано

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници