Всчки питат: Къде е Рачков? Отсвири Рождения ден на Кремена Халваджиян

Всчки питат: Къде е Рачков? Отсвири Рождения ден на Кремена Халваджиян

ФБ/магърдич Халваджиян

A A+ A++ A

Един от най-доверените хора на Маги Халваджиян - Димитър Рачков, отсвири рождения ден на съпругата на продуцента. В края на седмицата стилистката Кремена вдигна епичен и шумен купон за 54-ата година от своето раждане. Мястото, разбира се, бе семейното заведение в идеалния център на София.

Мария Игнатова и Нойзи също уважиха празника на г-жа Халваджиян.

Мария Игнатова и Нойзи също уважиха празника на г-жа Халваджиян.

Плеяда от звезди се стече на купона, за който ще се говори дълго. Първоначално гостите са посрещани в градина, където пийват традиционния коктейл и гризват по някоя хапка. А по-късно се запътват към нощния клуб, където е същинското парти.

Жената на продуцента навърши 54 г.

Жената на продуцента навърши 54 г.

Госпожа Халваджиян се барна с шармантна цветна рокля и воали като истинска хипарка. Кремена е много пъстра и свежа, а годините, които навършва, изобщо не й личат. Като една истинска рожденичка любимата на продуцента Маги е най-дейна в купона и заслужено е център на вниманието. Мъжът й пък залага на розова риза от лен, а в разгара на вечерта ръкавите на телевизионера вече са навити от жегата на дансинга, писа "България Днес".

Пейо от

Пейо от "Имаш поща" бе център на вниманието

От най-близките на фамилия Халваджиян обаче липсва Димитър Рачков. Дали комикът е на ваканция, или е зает с работни ангажименти, така и не става ясно. Ала само водещият не бе забелязан за разлика от други популярни личности, сред които бившата му Мария Игнатова, колегата му Геро, оперният певец Юлиан Константинов, водещата Гала и още, и още все популярни персони. По принцип Рачков винаги уважава повода на който и да е фамилията, но този пък по незнайни причини отсъства.

Геро обра точките, след като се качи на сцената.

Геро обра точките, след като се качи на сцената.

На рождения ден на госпожа Халваджиян присъства и леко позабравеният Димитър Станчев. Продуцентът на култовото шоу "Невада" от години не се бе появявал на светско събитие. Естествено, телевизионерът надълго и нашироко поговори с откритието си Гала. Именно от викторината кариерата на блондинката в телевизията тръгна нагоре. Водещата бе с любимия си Стефан. Двамата правиха компания на друга популярна двойка - Мария Игнатова и съпруга й Ивайло Цветков-Нойзи. Журналистът и господарката на ефира се прибират от морето специално за да празнуват с добрата си приятелка Кремена.

Гала и Стефан са прегърнали рожденичката.

Гала и Стефан са прегърнали рожденичката.

Кулминацията на вечерта бе, когато другият доверен човек на Маги Халваджиян - Геро, се качи на сцената. Водещият на почти всички предавания на продуцента хвана микрофона и запя вечни хитове, а край него танцуват сексапилните момичета от балета.



Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници