Анита на Рачков не жалела за отпуснатото тяло и мазния му корем

Анита на Рачков не жалела за отпуснатото тяло и мазния му корем

Фейсбук/Димитър Рачков - архив

A A+ A++ A

Анита Димитрова толкова бързо забрави за Димитър Рачков, с когото живя три години, че мнозина започнаха да се питат обичала ли го е изобщо. Още повече сега, когато се разбра и какво наистина мисли за него и миналите им отношения.

Както знаем, Анита не само може да бъде дъщеря на актьора, но е и много по-красива от него. Тя не спира да се поддържа и тренира тялото си, което дори сега демонстрира в мрежата, докато Рачков вероятно не е и чувал за фитнес зала, пише в. "Уикенд".

Няма как човек, който се вълнува толкова от визията си, да не желае интимният му партньор да прави същото. Е, оказа се, че и за Анита това е важно и то много.

Сега, когато той я заряза, Димитрова на няколко пъти се отпускала пред познати и подхвърляла, че ще си намери млад и готин мъж, а не "тюфлек" като Митко.

"Не знам защо и как се подлъгах, но сгреших. Че кой не греши?! Питат ме дали съжалявам, че сме се разделили. За какво да съжалявам - за отпуснатото тяло и мазния му корем ли?! Нека си намери жена на неговите години, аз няма да си пилея младостта", отсичала Анита.

Анита не излиза от фитнесите, Рачков пък не е влиза.

#Димитър Рачков #анита димитрова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници