Белослава в тежък развод, затова надигала чашка?

Белослава в тежък развод, затова надигала чашка?

Стоп кадър/НОВА/YouTube

A A+ A++ A

Белослава е в тежък развод с мъжа си – художника Евгени Йонов, с когото имат дългогодишен брак. След близо четвърт век страстна любов, певицата и съпругът й се разделят, което е накарало изпълнителката с кадифен глас все по-често да търси утеха в алкохола, съобщава в. „Уикенд”, позовавайки се на нейни колеги.

Двамата са се разделили още преди няколко месеца и в момента не живеят заедно. Съпругът се изнесъл от семейния дом през пролетта. Според мълвата Евгени вече има нова жена до себе си. Тя е доста по-млада от него.

Навръх рождения ден на Белослава, когато певицата бе заловена от полицаи да кара след употреба на алкохол с 1,25 промила в кръвта, мъжа й се оказа в чужбина. Според източници на „Уикенд” той е бил на почивка с новата си половинка. Това обяснява защо Йонов бе доста лаконичен пред медиите, които успяха да се свържат с него след като вестта, че жена му е задържана, шофирайки в нетрезво състояние, стана публично достояние.

„Белослава много страда, че не успя да опази брака си. С Евгени и преди са имали търкания, разделяли са се за кратко, но този път не успяха да се закрепят. В момента тече процедура за развод по взаимно съгласие”, разказва близък до изпълнителката. Допълнителен шок за Белослава се оказала новата връзка на мъжа й, който очевидно има сериозни намерения към актуалната си изгора. Певицата все по-често търсела утеха в алкохола, за да се стигне до позорната ситуация, в която бе заловена да шофира пияна. Хора от обкръжението й издават, че напоследък това се случвало сравнително често.

Не е ясно как семейството ще подели имотите и парите си. Белослава и Евгени Йонов заедно стопанисват бутиков хотел в Лозенец, който е изграден върху семейна земя на изпълнителката, както и ресторант в центъра на София. Имат и доста имоти в София и страната. Вероятно хотела в Лозенец ще остане за дъщерята на Анета Сотирова, тъй като тя е много привързана към него и прекарва почти цялото лято там.

#Белослава #развод

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници