Световна звезда ли? Ергенът Евгени свири в столична кръчма

Световна звезда ли? Ергенът Евгени свири в столична кръчма

бТВ

A A+ A++ A

Евгени Генчев не се реши да прави концерт в София тази пролет, когато освети с присъствието си Пловдив, Бургас и Варна, но пък се кани да свири в столична кръчма. Музикантът уж е голям пианист и страшна звезда на Запад, а вместо да се опита да напълни зала 1 на НДК, както подхожда на творец с подобен статус, ще пълни заведение с клиенти, които ще дъвчат и пият, докато им свири.

Ако искате Евгени Генчев да ви свири на ушенце по време на вечеря, няма да ви е много трудно да го постигнете. Струва 140 лева, колкото би струвал билет за хубаво място в партера на зала 1 на НДК, ако пианистът беше решил да свири там. Само че той по неясни причини засега не смята да се изявява в концерна зала в София, а предпочита да свири за фон на специална бутикова вечеря в ресторант в столичния квартал „Симеоново“.

Тези 140 лева, които клиентите плащат за вход, осигуряват куверт за 3-степенно меню в заведението – най-вероятно салата, основно ястие и десерт.

„Обещаваме ти приятна музика, страхотна атмосфера, добро настроение и вкусно 3-степенно меню!“, е написано в поканата за специалната вечеря като е посочен и телефон за резервация, пише „Уикенд“.

Самият Евгени явно не се притеснява да работи в кръчма, макар да се хвали, че по принцип не свири по ресторанти, а на сцени със звезди като Том Джоунс и Лейди Гага.

В България сме го виждали само с челиста Лука Шулич и с родни величия от рода на Папи Ханс, Виктория Георгиева, а в „Ергенът“ с певицата Джия, която се опита да изпълни под неговия съпровод хит от филма „Роди се звезда“ с Лейди Гага.

#Евгени Генчев #Ергенът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници