Митичният баща на Борислава Йовчева живее в испанския Ориндж Каунти?

Митичният баща на Борислава Йовчева живее в испанския Ориндж Каунти?
A A+ A++ A

Бащата на миската от „Барселонагейт“ – Георги Йовчев сам издаде местонахождението си. В социалните мрежи той е посочил, че живее на територията на град Кастелдефелс, пише вестник Ретро.

Георги Йовчев участваше в бизнесите на дъщеря си Борислава Йовчева и е също толкова митична фигура.

Курортът, в който той живее се намира на 20-ина км от Барселона. Разположен е на бреговете на Средиземно море и там имоти имат богаташи от цял свят. Общо взето това е „Ориндж Каунти“ на Испания.

Припомняме, че до 2020 година Борислава живееше с дъщеря си Ема, чийто баща не е публично известен, както и с Георги Йовчев в прословутата луксозна къща в Барселона, която струва няколко милиона евро. След като напускането на имението, което бе продадено на безценица, не е ясно къде се е преместила Борислава. Първо се твърдеше, че е в Турция, а после в Дубай.

Междувременно брат й – култовият бивш футболист Станко Йовчев влезе в ръководството на ФК Пирин, който отнякъде намери пари и остана в елитната футболна дивизия.

За бащата на Борислава някога се знае, че е бил водопроводчик, а през март тази година се разбра, че е в черния списък на НАП и негови имоти и банкови сметки са под запор. Става въпрос за жилища в София и Сандански.

#борислава йовчева #Барселонагейт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници