ВИДЕО+СНИМКИ 500 лева за 3 пържоли на морето, семейство си изпати яко и се отказа от Черноморието

ВИДЕО+СНИМКИ 500 лева за 3 пържоли на морето, семейство си изпати яко и се отказа от Черноморието
A A+ A++ A

Клето семейство плати близо 650 лева сметка за обяд в ресторант във Варна. Това стана ясно от видео, публикувано в социалната мрежа Фейсбук. На видеото се вижда, че мъжът плаща 649, 81 лева за сметката в заведение, намиращо се в близост до плажа.

След като разбира каква е сумата, която трябва да заплати, мъжът пита сервитьорката на какво се дължи тази сума. Сервитьорката обяснява, че една пържола е между 400 и 500 грама, като общото количество на трите поръчани пържоли е килограм и 400 грама, като цената за грамаж, като 100 грама от пържолата струва 35 лева.

Момичето пояснява, че закупените пържоли са от специален вид говеждо месо. Оказва се, че пържолите, които семейството са консумирали са Рибай стек, като цената, за която можем да ги закупим в суров вид е между 50 и 100 лева.

Основните ястия във въпросното заведение варират от 20 до 40 лева.

“Цяла крава ли изядохме, какво става тука? Ние ще фалираме. Аз повече на море няма да идвам. Може ли такова нещо. Три пържоли – 500 лева”, коментира възмутено мъжът.

По-късно напатилият си човек публикува ново видео, на което показва, че си е купил цяло сочно агне за 300 лева. Той се пита как така цялото животно е 300 кинта, а 3 пържоли - 500...

#Черноморие #Северното Черноморие #Черноморието #цени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино