Иво Иванов - новият водещ на „Стани богат“?

Иво Иванов - новият водещ на „Стани богат“?

ФБ/Иво Иванов

A A+ A++ A

От месеци си се говори, че шоуто на bTV „Стани богат“ ще има нов водещ от есента и вече е ясно кой е с най-големи шансове да наследи актьора Михаил Билалов, който все още е титуляр в предаването. Това е писателят Иво Иванов. Той беше лице на благотворителния епизод миналата седмица и на финала намекна че ще се върне, писа „Уикенд“.

Иво Иванов първоначално е бил смятан за аутсайдер, защото в ролята на водещ на „Стани богат“ продуцентите виждали някого с по-загладена външност. Видът на писателя, който напомня застаряваш хипар, се смятал за сериозен минус в подобно шоу. Въпреки това обаче по настояване на bTV решили да го пробват в благотворителния епизод. Явно още по време на снимките Иванов е знаел, че има големи шансове именно той да бъде избраният за нов титулярен водещ на шоуто. Това пролича от думите му на финала.

"Толкова ми харесва тук, че не смятам да си тръгвам. Сигурен съм, че скоро ще се видим отново", каза писателят. По този начин той намекна че се надява да продължи работата си в „Стани богат“.

Най-големият му гарант за това обаче не е неговото желание, а реакцията на зрителите след участието му. Иванов събра най-много позитивни коментари на фен страницата на предаването в социалните мрежи. В началото той беше масово критикуван, че не е свалил прословутата си шапка, заставайки пред камерата. Когато предаването започна, мнението на зрителите се обърна на 180 градуса.

"Изключителен избор за водещ. Тоя пич е уникален. Толкова начетен, пълен е с интересни чудати истории. Може да го слушаш часове. Толкова увлекателен и харизматичен", коментираха фенове на формата.

„Тази седмица водещ беше Златомир Йовчев. За него се знае, че няма шансове да наследи Билалов. Сложили го били само с цел реклама като едно от лицата на телевизията. Щял и занапред да си остане в „Тази сутрин“.

#Стани богат #Иво Иванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници