Филип Буков пак е ерген! Скъса с гаджето

Филип Буков пак е ерген! Скъса с гаджето

Инстаграм/Колаж: България днес

A A+ A++ A

Младият актьор Филип Буков е в отбора на ергените, пише Галерия. Той се е разделил с последната си изгора – пет години по-младата журналистка Ива. Разлъката помежду им е дошла малко след финала на „Сървайвър“. Красавицата определено беше слабост за Филип, който по-рано призна, че той е направил първата крачка, провокирайки любовта помежду им.

Връзката им се развивала по-бързо от очакваното, а предаването дошло в неподходящ момент – актьорът бил категоричен, че ще вземе участие, а дамата на сърцето му смятала, че това е правилен ход, който обаче ще им отнеме важни и ценни моменти, градящи общото им бъдеще. Връщайки се от Доминикана, Буков бил залят от серия предложения – за нови проекти, фен срещи и други професионални ангажименти. Славата и динамиката дошли в повече на Ива, която започнала да се дистанцира. Жаден за забавления той също поел по пътя си.

По всичко личи, че далеч не страда. От седмица насам гларусът купонясва на родното Черноморие в компанията на своята първа дружка в предаването – порно звездата Стефани Разсолков. Двамата са били заедно на плажно парти – Филип без блуза, показвайки стегнатото и изваяно с мускули тяло, а моделката, която припечелва чрез тялото си онлайн – с изрязан бански, не оставащ много на въображението.


#Филип Буков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници