Нинова: Хората искат увеличение на заплатите си със 100 лв., те се чудят как да откраднат 100 млн. лв

Нинова: Хората искат увеличение на заплатите си със 100 лв., те се чудят как да откраднат 100 млн. лв

БСП

A A+ A++ A

„Уважаеми български граждани, днес станахте свидетели на паралелните Българии. Едната е отвън, пътували цяла нощ хора, дошли тук да чакат от вас, управляващото мнозинство, увеличение на заплатите със 100 лв. И два часа и повече вие се карате кой да открадне 100 млн. лв. Онова е едната България, тази тук е другата.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от парламентарната трибуна.

„Цяла България разбра, че докато хората стоят отвън на 40 градуса, защото не могат да си платят сметките за вода, ток и парно, вие тук, на климатиците, в една стаичка се събрахте Борисов, Василев и Добрев, за да се разберете можете ли да си разделите едни 100 млн. лв. Уважаеми български граждани, изводите са за Вас“, добави тя.

Нинова се обърна към председателя на Народното събрание: „За трети път от нашата групата се обръщаме към Вас, намерете начин този срамен и позорен дебат за крадене на пари да спре и да започнем да гледаме бюджета, защото хората отвън чакат истинските решения за техния живот, а не за вашите кантори и благосъстояния.“

#БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници