Астролози: Днес цари мъжката енергия, всяко решение е постоянно

Астролози: Днес цари мъжката енергия, всяко решение е постоянно

pixabay

A A+ A++ A

Луната е в знак Телец до 10:27 ч. на 13 юли

Дните на Телец са сравнително земни, стабилни и сигурни. Има спокойствие, яснота, учтивост и благородство. Можем да правим планове за бъдещето, да се занимаваме с финанси и материална сигурност. Днес сме здраво стъпили на земята, реалистични сме, не сме склонни да поемаме рискове или да правим резки промени. Всяко решение, взето днес, е постоянно. Затова е препоръчително да планирате дългосрочно, да подписвате договори.

Луната в Телец има силно влияние върху шията и областта на шията. Уязвими са още носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза. Каквото и да правите днес, то е добро за вашите зъби, челюсти, уши, ларинкс, език, врат и щитовидна жлеза и ще има двойно положителен ефект. Днес има повишена опасност от възпаление и болки в гърлото, дрезгавост, настинки. Избягвайте течения и отворени прозорци на колата, да пиете студени напитки, както и викането. Нежен масаж на шията и релаксиращи упражнения за шийните прешлени ще ви се отразят добре.

Когато Луната намалява, раните зарастват добре и бързо, без да оставят белези. Тялото се регенерира по-бързо.

Символът на този ден е Мечката и Шива. Днес цари мъжката енергия. В този лунен ден е бил разрушен Иерусалим. Свързан е с енергията на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели.

Време на разрушаване на старото и създаване на новото. Може да усетите необичаен прилив на емоции, сили и енергия. Много хора не са готови да се справят с тази мощ. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия.

Важно време, към което трябва да се отнасяте с повече отговорност, събиране на плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно делата ви. Спомнете си за своите корени, за предците си. Време за укрепване на физическото и духовното здраве.

Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация.

24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добър ден за контакти и завързване на познанства, съпружески отношения и любовни срещи. Подходящо е за уединение на влюбени сърца.

Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

#Телец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници