ВИДЕО Зеленски бие аларма: Злото Русия сложи взривове върху Запорожката АЕЦ

ВИДЕО Зеленски бие аларма: Злото Русия сложи взривове върху Запорожката АЕЦ
A A+ A++ A

Володимир Зеленски алармира в специална публикация и обръщение, че Русия готви провокации и дори експлозии в Запорожката АЕЦ.

ЕТО КАКВО ЗАЯВИ ЗЕЛЕНСКИ:

Във връзка със ситуацията в Запорожската атомна централа.

Сега целият свят трябва да осъзнае, че споделената сигурност зависи изцяло от глобалното внимание към действията на окупаторите на мястото. Русия трябва ясно да осъзнае: светът вижда какви сценарии готвят терористите и е готов да реагира.

Радиацията е заплаха за всички по света и ядрената централа трябва да бъде напълно застрахована от всички радиационни инциденти. Различните страни по света имат свои разузнавателни агенции и други възможности да знаят точно какво се случва и кой е виновен.

Сега от нашето разузнаване имаме информация, че руските военни са поставили подобни на експлозиви предмети на покрива на няколко енергоблока на Запорожската атомна централа. Възможно е да се имитира удар по станцията. Може би имат друг сценарий. Но във всеки случай светът вижда - и не може да не види! - че единственият източник на опасност за Запорожската атомна централа е самата Русия, и никой друг.

За съжаление нямаше навреме и обширна реакция на терористичната атака срещу Каховската водноелектрическа централа. И това може да вдъхнови Кремъл за ново зло. Дълг на всеки по света е да го спре. Никой не може да стои настрана, защото радиацията не оставя никого настрана.

#Володимир Зеленски #АЕЦ "Запорожие" #Запорожие #Русия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници