Валерия от "Ергенът" си призна: Имах сколиоза!

Валерия от "Ергенът" си призна: Имах сколиоза!

бТВ

A A+ A++ A

В ученическите си години Валерия, която спечели втория сезон на риалитито Ергенът по bTV, е страдала от гръбначно изкривяване. Заради носенето на тежки чанти, препълнени с учебници, тетрадки и помагала, каквито на всеки ученик се налага да мъкне, тя получила сколиоза.

Споделя, че по този повод е отнесла доста подигравки и допълва, че децата са много жестоки, когато нямат правилното възпитание вкъщи.

По онова време тя била вегетарианка, а по-късно станала веган, отказвайки приема на всякакъв вид продукти от животински произход. Защитницата на животни твърди, че е близвала един-единствен път месо в съзнателния си живот и подчертава, че по онова време все още не била навършила 5 години, тогава опитала шницел.

Това, което я отблъснало от месото било фактът, че през ваканцията тичала по двора с козичките, а по-късно ги намерила във фризера. След като още като дете прозряла тази истина, отказала да бъде част от нея. В заключение посочва, че още тогава се появило желанието й да помага с каквото може.

Източник: Уикенд

#Валерия Георгиева #"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници