Разбра се къде се е покрила "миската на Бойко", която е в основата на Барселонагейт

Разбра се къде се е покрила "миската на Бойко", която е в основата на Барселонагейт
A A+ A++ A

Манекенката Борислава Йовчева, чието име е замесено в случая „Барселонагейт“, се крие в Турция, твърди „Ретро“. Бившата носителка на титлата „Мис Бикини“, за която се говори, че е била много близка с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и че има дете от него, сподели в социалните си мрежи снимка, която доказва престоя ѝ в южната ни съседка.

На ексклузивния кадър 33-годишната Йовчева позира в гръб заедно с още 5 свои приятелки. Дамската компания е заснета на една от най-известните забележителности в Турция – местността Кападокия, прочута с невероятните си гледки и полети с балони. Бориславова и дружките ѝ носят елегантни сатенени рокли в различни ярки цветове и позират на ръба на панорамна площадка по изгрев слънце. Бившата моделка е облечена в тоалет в цикламено с дълъг шлейф от поне 3 метра, а на ръката ѝ отново блести скъпият ѝ годежен пръстен с огромен камък, който отскоро брюнетката не сваля.

През изминалата седмица в различни медийни публикации се появиха твърдения, че Йовчева се е
установила трайно в Турция, след като прословутата къща в Барселона, където тя живееше заедно с дъщеря си Ема и родителите си, беше продадена през 2021 г. Скандалният имот, който е обект на разследване, си е намерил нови собственици срещу 1,8 милиона евро – двойно по-малка сума от тази, срещу която е бил закупен навремето, за да се нанесе митичната красавица там. След като напуска Испания, дирите на бившата миска се губят.

Според думи на Ивайла Бакалова, която е свидетел по делото „Барселонагейт“, казани в интервю през миналата 2022 г., Бориславова е имала намерения да се премести да живее в Дубай и е търсила съдействие за това от Бакалова.

По оперативни данни от разследването Йовчева напоследък си идвала често в България, но тайно, като през последните месеци е правила съвсем кратки влизания в страната по шосе от Турция през ГКПП Капитан Андреево. Не е ясно с каква цел са били нейните мигновени влизания у нас, някои от които със съвсем кратък престой на родна земя от порядъка на 10-15 минути.

Името на Йовчева бе замесено в мащабен международен скандал още през 2018 г., когато за пръв път излиза публична информация, че тя и детето ѝ обитават луксозна къща в каталунската столица Барселона, а произходът на средствата за купуването на скъпия имот е съмнителен. Тогава тя бе свързана и с бившия премиер Бойко Борисов. Самият Борисов винаги е отричал официално да има нещо общо с Борислава Йовчева, с нейното дете, както и с къщата в Барселона. След последното искане на прокуратурата за сваляне на имунитета на Борисов като депутат във връзка с разследването по „Барселонагейт“ той бе категоричен, че няма да се откаже доброволно от него.

Заради скандалите около себе си Бориславова упорито крие личния си живот, както и дъщеря си Ема, която е вече на 11 години и е ученичка. Семейството ѝ също отказва да коментира темата и твърдят, че не познават Бойко Борисов. В Испания родителите ѝ живееха с нея, но сега не е ясно дали продължават да съжителстват заедно извън България. Брат ѝ Станко Йовчев, който е бивша футболна звезда на ЦСКА, е посочил в социалните мрежи, че живее с жена си и сина им в София.

#борислава йовчева #Бойко Борисов #Барселонагейт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници