На лов за мъж! Бургаското Барби си дири достойна половинка

На лов за мъж! Бургаското Барби си дири достойна половинка

Инстаграм

A A+ A++ A

Българката с най-големите устни в света е на лов за мъж, пишат световните медии, предава България Днес. Бившата студентка по философия Андреа Иванова, която си натъпка в устните и гърдите промишлени количества силиконови филъри, признава, че иска да се влюби лудо.

25-годишната нашенка, отвяла, и то с огромна преднина и покойната сексбомба Ан Никол Смит, уточнява, че за да й се случи това, е необходимо „любовта да е истинска“.

Като желязно условие бившата ескортаджийка поставя потенциалните кандидати за сърцето й да приемат без никакви уговорки нейната визия.

„Бих искала да срещна правилния партньор за мен, защото любовта е най-красивото и значимо нещо на този свят. Много хора ми пишат в социалните мрежи и се радвам, че го правят, за да мога да избера най-подходящия човек, когото да обикна“, споделя Андреа.
Днес тя била особено придирчива към мъжете, с които излиза и се е научила да поставя собственото си мнение на първо място.

Наскоро „Джуките“, както я наричат в светските среди, обеща да постави и друг световен рекорд – за най-големи скули. Тя щяла да използва природната структура на лицето си и да надгради, докато постигне търсения ефект.


#Андреа Иванова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници