Ако този човек смени Путин, войната ще свърши, твърди украинска астроложка

Ако този човек смени Путин, войната ще свърши, твърди украинска астроложка

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Украинската тароложка и екстрасенска Людмила Хомутовская направи много интересно пророчество за края на войната. По думите й активните военни действия в Украйна ще приключат през първата половина на тази година, а към края на пролетта вече ще се говори за победа на Киев.

Тя уточни, че през пролетта ще има голямо контранастъпление на въоръжените сили на Украйна и то след „подписването на всички споразумения“.

„Войната може да приключи в края на пролетта. Активни действия на Киев трябва да приключат през първата половина на тази година, но подписването на мирен договор ще се състои през есента“, каза Хомутовская, цитирана от УНИАН.

Астроложката прогнозира, че тази година Украйна ще спечели пълномащабната война. Според нея за Киев е много важно кметът на Москва Сергей Собянин да заеме поста президент на Руската федерация на мястото на Владимир Путин. „Ако това се случи скоро, войната ще свърши на следващия ден“, категорична е тя.

„Ако обаче същият диктатор заеме мястото на Путин, може да има „замразяване“ на войната за много години“, поясни украинската гадателка.

Източник: БЛИЦ


#войната в Украйна #астролог

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници