Пророкът Седик Афган: Путин пада от власт скоро, а на 17 юли ще се случи нещо ужасяващо в Украйна

Пророкът Седик Афган: Путин пада от власт скоро, а на 17 юли ще се случи нещо ужасяващо в Украйна
Стоп кадър/1ТВ.РУ
A A+ A++ A

Афганистанският математик и философ Седик Афган обяви, че 2025 г. ще бъде съдбоносна за Русия и той знае кой ще бъде наследникът на руския президент Владимир Путин. Според него той ще бъде заменен от силен човек.

Пророкът заяви, че наследникът е роден през 1975 г., той вече се занимава с политика и със социални дейности.

По-рано брилянтният математник направи прогноза за политическата ситуация в Русия за 2023 г.

Според него годината ще бъде по-трудна за Русия от 2022 или 2024 г., тъй като големите ядрени сили - противници на Руската федерация ще прибягнат до шантаж, за да излязат победители от руско-украинския конфликт. Така че ще се решат на ядрено изнудване.

Медиите посочват, че такова изявление на пророка е направено малко преди Лондон да реши да прехвърли снаряди с обеднен уран в Киев.

Седик Афган

Според Афган най-опасната дата ще бъде 17 юли, когато според математическите изчисления могат да се случат наистина ужасни събития. Анализаторът предположи, че в зоната на бойните действия може да се случи провокация.

Припомняме, че математикът се превърна в легенда. Въпросът е в уникалния метод, който той използва за своите прогнози.

Въз основа на числен анализ на минали събития, Седик Афган вече успя да предвиди войната в Афганистан, а след това и разпадането на СССР, резултатите от последните избори в Съединените щати, началото на конфликта в Украйна и разрушителното земетресение в Турция.

Сега математикът направи фурор, като обяви, че е създал нова формула, по която е изчислил датата на началото на нова световна война. Колко държави ще бъдат въвлечени в нея, Седик не каза, но отбеляза, че това ще бъде ужасна и разрушителна война, ще загинат милиони и ще започне през 2055 г.

В същото време той настоява, че точността на изчислението му за отделен човек е около 100%, за отделни държави - от 80%, а за света - повече от 60%, пише БЛИЦ.

#Владмир Путин #Седик Афган

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници