С ИТН завърши и втората серия от консултации при президента (ВИДЕО)

С ИТН завърши  и втората серия от консултации при президента (ВИДЕО)
Стоп кадър
A A+ A++ A

Завърши и втората серия от консултации при президента. Последни на среща с държавния глава за приоритетите на странта се явиха представители на най-малката парламентарна група - „Има такъв народ”.

"Искам да ви поздравя с това сериозно постижение за българската политика - от партия, отпаднала от българския парламент, вие се върнахте, което много рядко се среща у нас. Явно това е резултат от вашата работа с избирателите ви и заявката, че ще бъдете контрольор в този парламент. Чух, че описвате политическите процеси с езика на аритметиката, а и на геометрията - надявам се да не се налага да искате да си говорим с езика на стереометрията, комплексните числа и размитите множества", заяви президентът в началото на срещата и попита каква е степента на ИТН на принадлежност към идейното обединение ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Днес на „Дондуков” 2 Радев посрещна още „Възраждане”, ДПС и БСП. В четвъртък в президентството се проведоха срещи с представители на ГЕРБ-СДС и „Продължаваме Промяната – Демократична България”.

Според конституцията след края на кръга от консултации, държавният глава трябва да връчи първия мандат на най-голямата парламентарна група, която е ГЕРБ-СДС, напомня Нова тв.

#ИТН #консултации

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници