Резил! Як тунинг превърна Софка в двойничка на Ружа Игнатова

Резил! Як тунинг превърна Софка в двойничка на Ружа Игнатова
Фейсбук
A A+ A++ A

„Ружа Игнатова е жива и я видях в столична дискотека", коментира младо момче в социалните мрежи, после допълни, че се е припознал и това се оказала Софи Маринова, която все повече прилича на българската криптокралица, която е сред най-издирваните жени в света.

„Уикенд" също забеляза, че приликата им е поразителна и все повече фенове на Софка също го отбелязват.

В последните години ромската перла не спира да се тунингова. Тя плаща колосални суми на родните пластични хирурзи, за да изглежда още по-красива, но всъщност започва да изглежда комично.

Последно ромската перла си уголеми и повдигна силиконовия бюст. Софи регулярно през годините се подлага на операция за повдигане. Певицата сложи силикон преди повече от десетилетие, но редовно ляга под ножа, за да стоят гърдите ѝ още по-младежки. Маринова има доста корекции и по лицето си, като се наблъска и със задължителните ботокс и филъри. От тях в лицето ромската перла изглежда като житена питка.

Тя си направи и доста плътни вежди, които често са обект на подигравки. Заради тях тя се сдоби с прякора Фараона заради приликата ѝ с изображенията на фараоните от древен Египет.

Устните на етрополската легенда също са гротеска. Изпълнителката на „Стари рани" обича да ходи и със зализана коса, а голямото ѝ чело да се набива на очи.

Именно джуките, веждите, тъмната коса, смуглият тен и ботоксът я правят копие на изчезналата криптокралица Ружа Игнатова.

#Софи Маринова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници