Шок! Новата на Пике се оказа млад МЪЖ!

Шок! Новата на Пике се оказа млад МЪЖ!
Туитър/ElShow
A A+ A++ A

Сензационна новина долетя от Испания и бързо-бързо стана клюка №1. Твърди се, че Клара Чия Насти, новата на Жерар Пике, всъщност е мъж.

Темата за сексуалността на 23-годишната изгора на футболиста тръгна от социалните мрежи, подеха я и сериозни издания. Студентката Клара, която раздели бившия испански национал и половинката му Шакира, претърпяла операция за смяна на пола. Трансформацията започнала още когато момчето било на 12.

Пике знаел отлично историята на любимата си и дори платил няколко операции в последните месеци. Сензацията дори претърпя развитие и се появиха твърдения, че двамата се познават от дълги години.

Споменава се и истинското име – Естебен. Появиха се дори детски снимки на момчето, както и документи, които показват, че наистина става въпрос за дете от мъжки пол. Заради многото подробности се смята, че информацията е изнесена от близки до влюбените Жерар и Клара.


Дълго време нейната личност бе забулена в мистерия, а сензационната новина от последните дни обяснява тайствеността.

Клара и Пике обаче вече не се крият и живеят заедно. Младата жена едва дочакала Шакира да отлети за Маями със синовете на футболиста, за да се нанесе при него. Сега двойката обитава къщата, в която доскоро старото му семейство беше щастливо.

Неговите момчета - Милан и Саша, пък били толкова наранени, че не искали и да чуят за второто жена на баща си. Те категорично отказвали да виждат мащехата си, а мама Шакира помоли медиите за по-малко шум, за да не бъдат наранени децата, отбелязва "Телеграф".


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници