Пълнолуние във Везни на 6 април: Ето как да сбъднем желанията си

Пълнолуние във Везни на 6 април: Ето как да сбъднем желанията си
A A+ A++ A

На 6 април в 07:37 часа настъпва Пълнолуние в знака на Везни. Това е знакът - символ на баланса.

Поради тази причина настоящето Пълнолуние ще ви даде възможност да възстановите енергийния си баланс. На преден план ще бъдат теми, свързани със справедливостта и честността, особено що се отнася да партньорските отношения.

Какво ДА НЕ ПРАВИТЕ в деня на Пълнолунието на 6 април 2023 г.

- Не се сравнявайте с другите. Приемете се такива, каквито сте.

- Не се връщайте към стари навици.

-Не пишете на бившите си, последиците няма да са приятни.

- Не взимайте прибързани решения. Енергията на пълнолунието подпомага спонтанните решения, но най-добре се въздържете от тях.

- Не се подавайте на отрицателните чувства. Някой ще иска да прехвърли мъката си върху вас - отстоявайте личните си граници.

Какво МОЖЕ ДА ПРАВИТЕ в деня на Пълнолунието на 6 април 2023 г.

- Мислете за целите си. Отделете време за размисъл над това, което ви пречи да ги достигнете. Намерете начин да се отървете от старите блокажи и стереотипи. - Благодарете. Не само на Вселената, но и на конкретни хора, които са ви скъпи. - Отървете се от отрицателните емоции. Водете си дневник, поговорете с приятел, заемете се с духовни практики. - Прекарайте време сред природата. Правете дихателни упражнения.

– Погрижете се за себе си. Вслушайте се в потребностите на тялото си.

Как да си намислите желания

Пишете за нещата, които търсите в новия си живот така сякаш вече ги имате. Ако мечтаете за любов напишете на листа всички качества, които искате да притежава бъдещият ви партньор.

Не забравяйте да изразите благодарност - това е един от ключовите начини за използването на закона на привличането. Направете списък на хората, които са ви помогнали да постигнете успех и благополучие. Намерете време да прочетете този списък под лунната светлина, пише actualno.com.

#пълнолуние #везни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници