Мъжът на Емилия заплашен от фалит?

Мъжът на Емилия заплашен от фалит?
Фейсбук
A A+ A++ A

Материалното положение на фолк певицата Емилия и съпруга ѝ Жорж Башур никак не в цветущо. Бизнесменът вече имал запор от банка на някои от фирмите си, пише "Уикенд".

Именно липсата на стабилни финанси принудила блондинката от Гълъбово да тръгне по участия само 2 месеца, след като стана майка на малката Жоржина, която ce появи на бял свят на 10 февруари 2022 г.

Тогава много от почитателите на изпълнителката се запитаха защо толкова бърза да се върне по задимените клубове, като основните предположения бяха, че е защото ѝ липсва сцената, но причините се оказаха други.

Финансовите проблеми за Башур започнали още по време на пандемията от COVID-19. Сириецът се е принудил да се раздели с голяма част от движимото си имущество, като така покрил част от разходите си. Бизнесът на Башур е съсредоточен в строителния сектор и търговията с недвижими имоти.

Още в края на лятото мъжът на Емилия взел управленско решение да разпродаде голяма част от луксозните автомобили, които обслужват част от компаниите му. Преди пандемията служебните лимузини, които в по-добрите времена често са обслужвали и семейството на Башур, са наброявали почти дузина.

Към момента са останали само 2-3, които се ползват от Башур и фолк певицата, която се нуждае от сигурен автомобил, когато ходи по участия. Хонорарът на изпълнителката за час пеене е 7000 лева.

Преди малко повече от година Емилия се раздели с “Пайнер” и вече не плаща никакъв процент от приходите си на музикална компания, защото се продуцира сама. Семейство Башур се e лишило и от част от обслужващия си персонал, за да редуцира част от разходите си.

Доскоро Емилия влагаше изключително много пари в песните, клиповете и тоалетите си, които бяха само от най-скъпите и луксозни марки. В последно време изпълнителката ходи по участия с по-скромно облекло и вече не снима скъпи клипове.

#Емилия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти