ФСС отровила Рамзан Кадиров?

ФСС отровила Рамзан Кадиров?
kremlin.ru
A A+ A++ A

"Чеченският лидер Рамзан Кадиров вероятно е отровен", това каза украинският военен експерт Олег Жданов, цитиран от киевското издание Главред.

"Предполагам, че става дума за операция на Федералната служба за сигурност (ФСС) в Москва. Агенти на службата са сипали някакъв токсин в храна или напитка, консумирана от ръководителя на южната автономна република и след това започнаха здравословните му проблеми. Напоследък Кадиров е подут и говори със затруднения", допълни специалистът.

На въпрос каква е причината за отравянето на регионалния управник Жданов отговори: След началото на руската агресия срещу Украйна той започна си вири носа. Това не се хареса на Кремъл. ФСС се задейства и го отрови.

"Операцията не е имала за цел убийството на Кадиров. Ако в Москва искаха да го ликвидират, щяха да го направят. Отравянето е по-скоро предупреждение. Изпратеният сигнал е: Всяка жаба да си знае гьола", каза още специалистът.

Експертът не изключи още една вероятност. "Предполагам, че в Москва искат чеченският лидер да се пенсионира и неговото място да бъде заето от някой по-млад и по-послушен човек", добави той, пише novini.bg.

#Рамзан Кадиров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници