Сами сте на 8 март? Не е никакъв проблем, ето как можете да си изкарате страхотно

Сами сте на 8 март? Не е никакъв проблем, ето как можете да си изкарате страхотно
A A+ A++ A

Никак не е необходимо да се натъжавате, че на 8 март има възможност да останете сами, защото можете да си спретнете страхотен ден. Докато мъжете се суетят в измислянето на подарък за избраните, вие можете да имате перфектния ден, за който по-късно ще си спомняте с особена топлина.

Мързелив ден

Кога наистина си позволихте да почивате цял ден? Не излизайте от вкъщи, не гответе и не чистете. Не забравяйте, че вероятно имате цял списък с филми и телевизионни предавания, за които постоянно не ви достига време. Нека 8 март бъде денят на мързела. Поръчайте любимата си храна, гледайте филм, не оправяйте леглото си. Понякога дори най-активните и трудолюбиви момичета имат нужда от почивка.

В чест на празника можете да си позволите да хапнете шоколад, бургер или китайска храна в леглото. На следващия ден ще се чувствате отпочинали и щастливи.

Ден на красотата

Можете да отидете в салон за красота, да отидете на басейн, да си направите масаж, да посетите козметик или да опитате нова опция за стайлинг и грим. Или можете да организирате спа ритуал направо у дома: първо вземете вана със сол или пяна с любим аромат, пуснете релаксираща музика и запалете свещи. Нека процедурата бъде полезна не само за тялото, но и за душата.

Нанесете подхранваща маска на косата си, а след банята ексфолирайте кожата със скраб, използвайте хидратиращ мус или крем за тяло, направете си почистваща маска за лице. Погрижете се за краката и ръцете си, като използвате доста мазни подхранващи кремове, защото след зимата кожата може да е суха.

Шопинг ден

Разчистете гардероба си. Харесвате ли всяко нещо? Ако не, дайте част от дрехите на приятели, дарете ги или просто ги изхвърлете. Помислете за готини визии за пролетта и отидете на пазар. Станете личен стилист за себе си, изберете не просто тоалетите, които харесвате, но тези, които ще се съчетаят перфектно един с друг.

И след като напазарувате дрехи, разгледайте близката книжарница, за да прекарате една вечер с нова история, или купете няколко нови аксесоара, или може би най-красивата чаша, от която ще бъде толкова приятно да пиете кафето си сутрин.

Ден на плановете

Помислете колко пъти сте искали да започнете да спортувате или да учите чужд език. Вероятно тогава тези мисли са били забравени в ежедневната суматоха и са останали несбъднати мечти. Планирайте празника тази година: вземете удобен и страхотен тефтер, запишете всяка голяма цел в него, след това го разделете на стъпки и помислете колко време ще отнеме всяка от тях.

Страхотен лайфхак - решете каква награда ще получите за постигане на дадена цел. Например, за три месеца постоянни упражнения - купете си нови обувки или организирайте кратко пътуване за себе си. Тази мотивация ще ви позволи да изпълнявате плановете си с по-голяма радост.

#8 март

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници