Секретният проект Исис: КГБ и мумифицираният извънземен бог на 13 000 г. (ВИДЕО)

Секретният проект Исис: КГБ и мумифицираният извънземен бог на 13 000 г. (ВИДЕО)
Стоп кадър/YouTube
A A+ A++ A

През 1961 г. КГБ стартира Проект Исис (Project ISIS). Това е свръхсекретна програма, насочена към проучване на извънземни технологии.

Именно екипът на този проект открива 13 000-годишно извънземно тяло в гробница намираща се в платото Гиза, Египет.

В ранните години на Студената война руските военни служители се опасяват, че Съединените щати са спечелили тактическо предимство чрез обратен инженеринг на извънземни технологии, вероятно чрез изучаване на НЛО като този, който катастрофира близо до Розуел.

Решени да притежават усъвършенствани технологии, руснаците са използвали разузнавателните си служби, за да разучат няколко места, където биха могли да бъдат намерени извънземни артефакти.

Едно от тези места е древна гробница, разположена в платото Гиза, Египет. Те базират своето търсене на стара легенда за „гробницата на Бога“.

Историята разказва, че двама бедуини случайно се натъкват на древна гробница. Веднага след влизането в нея двамата мъже се разболяват. Преди да се влошат от мистериозната болест, те успяват да дадат подробности за местонахождението й.

Египетските власти решават да „търгуват“ с тази информация със своите съветски съюзници. Те искат да достигнат до Гробницата на Бога-посетител, преди ЦРУ да разбере за откритието. В резултат на това, съюзниците бързо организират експедиция по Проект Исис.

Група съветски египтолози, учени и военен персонал са подпомогнати от своите египетски колеги при изследване на гробницата.

Ученият Виктор Иванович, който е имал достъп до класифицирани документи на КГБ, пише: „Няма съмнение, че малка група съветски учени с военни експерти са изследвали гробница в Египет през 1961 г. Но, в документите никога не е разкрито точно какво е намерено в саркофага.

Само източници от най-висок ранг на КГБ знаят, че сме открили останките на извънземно същество, умряло в Египет 10 000 години преди Христа.“

Съветско-египетската експедиция съобщава, че са намерили множество артефакти. Според доклад на висш офицер от КГБ, 15 кутии с артефакти са изнесени от Гробницата на Бога-посетител.

Йероглифните надписи са копирани и преведени. Сред надписите има пророчество, предсказващо завръщането на „крилат извънземен бог“.

В Доклада също пише за наличието на някаква защитна бариера: „По време на огледа на стените забелязахме странна отблъскваща сила, излизаща от стените. Не можахме да намерим никакво научно обяснение.”

Но, нищо намерено в гробницата, не е толкова озадачаващо, колкото мумифицираното тяло на самия „Бог Посетител“, поставено в голям саркофаг. Тялото е по-голямо от това на средно статистически египтянин, а тестовете за датиране разкриват, че е на около 13 000 години.

Според египетската митология, първата династия е създадена от богочовека Озирис, който се е спуснал на Земята с летяща лодка.

Дали това е препратка към НЛО? Проектът Исис наистина ли е намерил мумифицираното тяло на този „извънземен бог“?

Всичко е загадка … Но съществуват видео доказателства за откритието. Черно-бяло видео представя подробности за археологическите разкопки и се твърди, че е получено чрез руски посредник с достъп до тайните архиви на КГБ.

На кадрите от видеото по-долу се вижда как съветски персонал влиза в гробницата без защитно облекло и двама войници вдигат капака от саркофага. Вижда се облак от токсичен дим, който се издига и кара мъжете да се върнат за защитни костюми и противогази.

Екипът на Проект Исис включва египтолози от Съветската академия на науките, учени и военни експерти. Екипът е подкрепен от Сами Шараф, близък помощник на президента Гамел Абдел Насър от Египет.

Сътрудничеството между Египет и СССР се разбира, когато разглеждаме геополитическата ситуация по това време. Съветите подкрепят Египет срещу Израел, Франция и Великобритания и съвместно организираният Проект Исис, уж е резултат от споделените интереси в областта на сигурността и отбраната.

Въпреки, че не е възможно да се удостовери, че мумифицираното тяло наистина е принадлежало на „извънземен бог“, съдебни анализатори обявяват видеото за истинско.

И до днес резултатът от експедицията остава погребан в секретните архиви на КГБ...

Източник: hiddentruth.site

#КГБ #Проект Исис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници