Рок и метъл фестивал „каца” в София

Рок и метъл фестивал „каца” в София
W.A.S.P. ще е една от групите, които ще се изявят на LOUD FESTIVAL 2012 през юни в София. Снимка: 24warez.ru
A A+ A++ A

Първият мултифункционален рок и метъл фестивал в София – LOUD FESTIVAL 2012, ще разтърси родните хеви фенове на 2 и 3 юни догодина в парка на Летище София (до Терминал 2).

Две от групите на дебютното издание на LOUD FESTIVAL 2012 вече са ясни: W.A.S.P и ANNIHILATOR, съобщи bTV.

Скоро ще бъдат обявени и останалите участници, като се очаква на рок и метъл фестивала да се изявят над 10 банди.

Билетите за LOUD FESTIVAL 2012 влизат в продажба от 15 декември и ще се продават ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV и други, както и онлайн на www.eventim.bg .

Цената за еднодневен билет за фестивала на предварителна продажба ще бъде 55 лв., a двудневният пропуск – 99 лв.

На 2 юни цените ще са съответно 65 лв. за еднодневен и 109 лв. за двудневен билет. Краят на продажбите на двудневните пасове ще бъде на 2 юни в 24:00ч.

Деца до 7-годишна възраст ще бъдат допускани безплатно до фестивала, но само и единствено с придружител и попълнена декларация, която може да бъде свалена от официалния сайт на LOUD FESTIVAL 2012.

Паркът на Летище София (до Терминал 2) ще бъде напълно преобразен и ще се превърне в едно истинско фестивално селище с всичко необходимо за доброто изкарване на феновете в рамките на два дни.

Ще присъства задължителният кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, на което феновете ще могат да покажат певческите си заложби и др.

Фестивалът ще има и собствена къмпинг зона в  непосредствена близост до сцената. Таксата за палатка ще бъде 5 лв. за целия период на фестивала, като билети за къмпинга могат също да бъдат закупени от касите на Eventim в страната.

#рок #хеви метъл #фестивал #LOUD FESTIVAL 2012 #София #летище София #Терминал 1

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници