Нострадамус предрича: Йелоустоун ще изригне през 2023-а

Нострадамус предрича: Йелоустоун ще изригне през 2023-а
Рikist.com
A A+ A++ A

Изследователите смятат, че Мишел дьо Нострадам, известен още като Нострадамус, е предвидил катастрофално вулканично изригване в Йелоустоун.

Тълкувателите на думите на Нострадамус твърдят, че преди около 500 години средновековният пророк е предсказал ужасно вулканично изригване.

Предполагаемите пророчества, записани от Нострадамус в неговите Les Prophéties от 1555 г., накараха теоретиците да тълкуват и анализират написаното от френския астролог.

"… земетресение, което ще засегне особено западната част на Новия град, но усетено в земи по целия свят. Вулканичен огън от средата на земята …”

Изследователите твърдят, че Нострадамус е предвидил "вулканичен пожар", земетресение, усетено по целия свят, което се случва в "Нов град". Тази теория е представена в миналото и разпространена в интернет.

Последователите на Нострадамус смятат, че френският астролог е знаел за силно земетресение от изригване на вулкан, засягащо западната част на Новия град.

Що се отнася до местоположението на Новия град, това е мистерия … Тълкувателите на пророчествата на Нострадамус обаче твърдят, че Новият град е препратка към американския континент, а не истински град.

Според последователите на френския астролог стиховете на Нострадамус най-вероятно са свързани с Йелоустоун. Ако Йелоустоун наистина изригне, емисиите на серен диоксид могат да убият близо 90 000 души, правейки голяма част от САЩ необитаема.

Някои учени мислят, че в най-лошия случай вулканът ще унищожи целия живот в радиус над 100 км, след което опустошението ще обхване следващите петстотин километра в радиус и мъртвата зона скоро ще се разпростре на хиляда километри във всички посоки от епицентъра на вулканичната експлозия.

Цяла Северна Америка ще бъде покрита с огромен слой вулканична пепел, което ще доведе до унищожаване на флората и фауната на континента. Хората ще трябва да дишат само през респиратори, защото във въздуха постоянно ще витае прах – малки частици стъкло, които са смъртоносни за белите ни дробове.

Много хора са убедени, че той е "предсказал безброй събития стотици години напред". Други казват, че "това е просто игра на думи и френският астролог не е имал способност или начин да види в бъдещето".

Въпреки това някои изследователи смятат, че той е предсказал възхода на Хитлер, кацането на човек на Луната и много други.

Източчник: hiddentruth

#Нострадамус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници