Много кобри в "Ергенът" 2: Скандали и заплахи в любовното риалити

Много кобри в "Ергенът" 2: Скандали и заплахи в любовното риалити
бТВ
A A+ A++ A

Втори сезон на "Ергенът" стартира много скоро, а главната роля на Ерген, търсещ любов този път се пада на пианиста Евгени Генчев. Някои от участничките са вече ясни, а във Facebook групите потребители пишат, че този сезон щял да надмине предния, пише novini.bg.

"Очакваният втори сезон на Тв-реалити "Ергенът" ще ни направи свидетели на скандали и заплахи между участничките. Страстите са големи. Отношенията помежду им са на нож. Те си крещят, обиждат и се заплашват", пише издайнически потребител.

Други потребители пък смятат, че в шоуто ще има "много кобри на едно място". Това по никакъв начин няма да ни изненада, имайки предвид събитията от първия сезон. Все пак ако всички са кръстосали крака и се държат като принцеси, няма да будят кой знае какъв зрителски интерес.

33-годишният пианист ще трябва да отсява зърното от плявата и изглежда, че ще му бъде трудно. Поне на външен вид повечето момичета са избирани по калъп, защото си приличат доста, но това е друга тема. В този сезон ще има моделки, художнички, йога учител и още куп интересни дами, които обаче ще направят всичко възможно, за да стигнат до сърцето на Евгени.

#"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници