Претендентка за Мис Юнивърс влиза в "Ергенът"

Претендентка за Мис Юнивърс влиза в "Ергенът"
A A+ A++ A

Новият сезон на "Ергенът" вече чука на вратата, а колкото повече наближава риалити формата, толкова по-сериозен става интересът към новите дами, които ще се състезават за сърцето на Евгени Генчев.

Вече станаха ясни лицата на повечето от претендентките, а някои от тях се оказаха разпознаваеми за някои фенове на предаването. Една от тях е Айлин Бобева, модел, инфлуенсър и медалистка от световно първенство по Шотокан Карате До.

Друга любопитна дама, която ще търси вниманието на Евгени е Кристина Пламенова. Красавицата бе една от претендентките за Мис Юнивърс тази година и представи държавата ни на елитен конкурс.

Общо 25 участнички ще се впрегват в люта битка за вниманието на новия най-желан тв ерген, а като видите някои от тях, ще си дадете сметка какви колоритни ситуации предстоят.

Не по-малко любопитна е и поп фолк певицата Джия, чието истинско име е Гергана Анчева. Тя все още не е широко популярна, но пък вече дава заявка за ударно представяне в един от най-гледаните романтични формати.

Любопитно е и дали Ваня Щерева ще се появи на старта на шоуто, каквито слухове все още упорито се тиражират в публичното пространство, пише "Блиц".

#"Ергенът" #"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Анкета

Повлия ли инфлацията на джоба ви?