Изненада! Президентът - на концерта във Виена не с жена си, а с друга прекрасна дама, ето коя е тя (СНИМКА)

Изненада! Президентът - на концерта във Виена не с жена си, а с друга прекрасна дама, ето коя е тя (СНИМКА)
стоп кадър/БНТ - архив
A A+ A++ A

Президентът Румен Радев е бил на традиционния Новогодишен концерт на Виенската филхармония в Златната зала на „Музикферайн“ с дъщеря си Дарина, стана ясно от профила му във фейсбук. На снимките, публикувани там, не става ясно дали съпругата му Десислава е присъствала.

Като част от официалната делегация българският президент е придружаван от Атанас Пеканов, заместник министър-председател, отговарящ за управлението на средствата на Европейския съюз.

Програмата на българския държавен глава е включвала кратка закуска, след която делегацията се е отправила към златната зала на „Музикферайн“ на празничния концерт, музикално послание за мир и благополучие в света, става ясно от кадрите на БНТ, която излъчваше концерта на живо.

В паузата в една от залите на „Музикферайн“ беше организиран кратък прием в чест на българския президент и на индийския министър на външните работи Субрахманям Джайшанкар, гост на Александър Шаленберг, министър на външните работи на Австрия. След концерта Румен Радев и Субрахманям Джайшанкар са се срещнали с диригента на Новогодишния концерт Франц Велзер-Мьост.


# Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници