Звездни излагации 2022

Звездни излагации 2022
A A+ A++ A

Певицата Андреа безспорно е най-коментираната светска личност. Няма как да не си спомним един от гафовете на певицата, когато бе решила да покаже, че тъне в лукс и разкош, но ненадейно на снимката вместо да се възхитим на луксозната обстановка в хотелската стая и на женствените й форми, станахме свидетели на неподържите й напукани пети.

Този фрапиращ контраст нямаше как да не бъде забелязан от феновете на Андреа, които я посъветваха да се погрижи за краката си с най-обикновена и евтина пемза.

Няма как да не отразим известните на всички Пиленца от Монако, станали емблематични с редовните си изцепки. Особено след въпроса на Нина към една от героините в риалити шоуто "Смени жената", която я попита дали се е насладила на лукса , а после женското пиленце бе видяно да търка стар и скъсан диван в Пловдив и да си прави шопинг от сергия , няма да коментираме тази двойка.

Няма как да не споменем и Моника Валериева, плеймейтката която непрекъснато парадира с луксозен живот. Тя редовно се хвали, че е облечена само с дрехи от скъпарски марки. Но пък дамските й чанти се оказаха ментак. Е, те само носят имена на произведения от световни марки. Но всъщност, самата тя си призна, че са техни реплики. И веднага се оказа фалшиви.

Да не пропуснем и плейметка N1. Николета Лозанова скоро бе забъркана в скандал. Според разкритията тя крадяла снимки от чужди знаменитости и ги представяла за нейни в Инстаграм.Повехналата вече Ни Ло така си спестявала разходи от скъпи екскурзии и от куп маркови тоалети.

#Андреа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници